- Tipovi -

Dan VIII: 'Fiksevi' na RF, Keija, Zikija...

Osmi dan Rolan Garosa je pred nama, ima zanimljivih mečeva, ali nisu baš jednostavni za prognoziranje.

Podeli

U proteklih nekoliko dana imali smo visok stepen uspešnosti i pogođene dobre kvote, pa ćemo se truditi da danas nastavimo istim tempom,

I vi nam mnogo pomažete svojim komentarima i predlozima, zato nemojte prestati već budite još aktivniji.

Kei Nišikori – Tejmuraz Gabašvili

Gabašvili je prosto eksplodirao na ovogodišnjem Rolan Garosu, eliminisavši redom Felisijana Lopesa, Huana Monaka i Lukaša Rosola. Međutim, sada će mu protivnik biti Kei Nišikori, peti igrač sveta i jedan od favorita iz senke za plasman u samu završnicu. Rus prvi put igra u četvrtom kolu nekog Gren slema i trebalo bi da tu bude kraj njegovog puta.

Predlog: Pobeda Nišikorija u tri seta.

Mari/Pirs – Zimonjić/Matkovski

Nenad Zimonjić nekoliko sezona lutao je tražeći adekvatnog dubl partnera, ali se čini da je Matkovski dobro rešenje. To pokazuju i rezultati ove sezone u kojoj imaju dva finala i dva polufinala. Navijački ćemo pokušati da poguramo Zikija među osam najboljih parova, a vi nas ispratite ako želite.

Predlog: Pobeda Zimonjića i Matkovskog.

Rodžer Federer – Gael Monfis

U bilo kom drugom slučaju tipovanje na pobedu Federera protiv Monfisa bi trebalo izbeći, ali sada postoji nekoliko razloga zbog kojih je ono opravdano. Federer polako počinje da podiže igru u Parizu, pošto je kroz prvu nedelju prošao ne izgubivši set. S druge strane, Monfis je u prva tri kola na terenu proveo oko devet sati i sigurno će osećati posledice umora. Takođe, Francuz je pobedio Rodžera u poslednja dva meča – na Mastersu u Monte Karlu i Dejvis kupu, pa će Švajcarac biti silno motivisan da se revanšira.

Predlog: Pobeda Federera.

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu