- Tipovi -

Dan I: RF, Bojana, Marsel, šta vi kažete?

Nedelja je dan kada počinje Rolan Garos, u Parizu je prvo kolo razvučeno na tri dana, pa je manje mečeva u dnevnoj ponudi.

Podeli

Ipak, potrudili smo se nešto da izdvojimo za vas, a vi nam svoje predloge šaljite putem komentara.

Rodžer Federer – Alehandro Falja

Pre pet godina Kolumbijac je servirao za senzacionalnu pobedu nad Federerom na Vimbldonu, ali priliku karijere nije iskoristio. Do sada je izgubio svih sedam mečeva od Federera, trenutno je tek 111. na svetu i u lošoj je formi pred Pariz. U žreb je Falja ušao kao ’srećni gubitnik’, a protiv Federera stvarno nema šta da traži.

Predlog: Minus gemovi prvi set i minus gemovi ukupno.

Bojana Jovanovski – Lesja Curenko

Duel dve teniserke koje su približnog kvaliteta, a na WTA listi deli ih sedam mesta – Bojana je 60, Ukrajinka na 67. poziciji. U jedinom dosadašnjem međusobnom okršaju pre tri godine u Bakuu slavila je srpska teniserka u tri seta. Jovanovski je u nešto boljoj formi, a i za nijansu bolje se snalazi na šljaci.

Predlog: Pobeda Jovanovski, hrabriji neka kombinuju Bojaninu pobedu i plus gemove.

Marsel Granoljers – Matijas Bahinger

Španac je nedavno u Madridu pobedio Monfisa, u Barseloni dobio Congu, mada generalno ne blista ove sezone. Ipak, Granoljers je bolji igrač od Bahingera, plasiran je više nego duplo bolje (56. mesto, Nemac 125), poseduje više iskustva i više voli da igra na šljaci.

Predlog: Pobeda Granoljersa, hrabriji neka odigraju i pobedu u hendikepu.

Saša Ozmo (ozmo_sasa)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu