Kobi i Šek žale zbog svađe

Kobi Brajant i Šekil O'Nil žale zbog svađe koju su imali dok su bili saigrači u Lejkersima, a koja je dovela do njihovog razdvajanja.

AKIzvor: B92 SAD
Podeli

Brajant i O'Nil su bili saigrači u Los Anđelesu od 1996-2004. godine, osvojili su tri uzastopne titule 2000-2002, te izgubili finale 2004.

Usledio je trejd O'Nila u Majami gde je on osvojio titulu 2006. godine, dok je Brajant kasnije opet slavio sa Lejkersima 2009. i 2010.

"Mnogo je stvari tada izrečeno, garantujem vam da se večine sada ne sećam jer sam se promenio tokom vremena. Osvojili smo tri titule, igrali za četvrtu, u čemu dođavola govorite, to čak i nije priča", rekao je O'Nil.

Sve vreme njihovog zajedničkog boravka u Lejkersima vladala je tenzija između dve velike zvezde.

"Kada nešto izgovoriš, tada to i misliš, ali onda postaneš stariji sa drugačijim pogledom i onda pomosliš koliki si idiot bio kao mlađi. Za mene ja najvažnija stvar ćutati, ne moraš govoriti sve medijima, čuvaš to u privatnosti, uvek ima neslaganja. Voleo bih da smo izbegli naše rasprave preko medija. To je na neki način stvorilo neki vihor oko nas, pa su na tim, Šeka i mene mediji stavili veliki pritisak", rekao je Brajant.

Verovatno se i danas obojica igrača pitaju šta su mogli još zajedno da urade da njihov ego nije uništio saradnju u Lejkersima.

"Možete li da zamislite koliko godina bi zajedno igrali Majkl Džordan i Vilt Čemberlen da su bili u istom timu kada je Vilt bio na vrhuncu, a Džordan čekao da se istakne? Koliko dugo bi to trajalo dok Majkl ne bi rekao: Vreme je za mene?", upitao je Brajant.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Toni Kukoč ponovo u Bulsima

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Toni Kukoč, koji je sa Čikagom osvojio tri trofeja u NBA, postao je savetnik predsednika kluba Majkla Rejnsdorfa.

NBA utorak 18.08. 11:06 Komentara: 25
prethodna strana 1 / 12 sledeca idi na stranu