Može li Blat da vodi Kavalirse?

Čelnici Klivlend Kavalirsa zabrinuti su zbog igara na startu sezone, a kao odgovornog vide trenera Dejvida Blata.

AKIzvor: B92 SAD
Podeli

U njegovoj debitantskoj NBA sezone Blat sa Kavsima ima skor 18-12, iako u timu ima tri superstara LeBrona Džejmsa, Kevina Lava, Kajrija Irvinga.

Kavse je posebno zabrinuo sramotan poraz od jednog od najgorih timova lige Detroit Pistonsa sa 103:80, u nedelju uveče. Kako prenosi ESPN, čelnici dovode u pitanje Blatovu sposobnost da dopre do tima.

Ističe se da je zabrinjavajuća reakcija igrača na parketu na Blatovo vođstvo ekipe, a i sam trener je istakao da je tim izgubio energiju i takmičarski duh.

Ono što se posebno naglašava kao loše u igri Kavsa je odbrana, pa se postavlja pitanje koliko igrači slušaju 55-godišnjeg trenera rodom iz Bostona, koji je ime stekao u Evropi.

Vlasnik Kavalirsa Den Gilbert je prethodnih godina pokazivao da mu nije problem da menja trenere, pa se tako odrekao Majka Brauna kojem je bio ostalo tri godine u ugovoru.

Kavalirsi će do kraja 2014. odigrati još dva meča, sa drugim timom Istoka Atlantom i iznenađujuće konkurentnim Milvokijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Ne pitajte Lebrona o Blatu

Košarkaš Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms odbio je da odgovori na pitanje da li se trener Dejvid Blat uči na teškim porazima, kakav je bio od Detroit Pistonsa.

NBA ponedeljak 29.12. 11:55 Komentara: 20
prethodna strana 1 / 19 sledeca idi na stranu