Mostar: Bogata ponuda za malo novca

Mostar, biser na Neretvi, se našao među top 10 gradova za koje ne treba mnogo novca. Na booking stranici Trivago.co.uk Mostar se našao na drugom mestu kao najbolja destinacija koja nudi povoljan smeštaja i bogatu ponudu za turiste.

Izvor: klix.ba
Pošaljite komentar
  1. Kakve notorne lazi komentatori mogu napisati to je necuveno, kakvih 35 eura kakve gluposti. Iskomplekisranost je cudo
    (aaa, 31. avgust 2014 14:06)

    # Link komentara

  2. Ovog leta smo nakon 30 godina prvi put "stali" u Mostaru.
    Uprkos trudu onih koji rade na potezu oko "starog" mosta, atmosfera u gradu je pomalo teška čim izađete iz pešačke zone, ali, to je jedna od onih stvari koju u životu morate osetiti, ukoliko želite da shvatite šta smo uradili sa bivšom domovinom.

    I neka vas ne lažu da ćevapi i piće sa pogledom na most koštaju ne znam koliko - platili smo pre 20 dana dve porcije ćevapa, dve kole i salatu 9.5E.
    (Nebojsa, 31. avgust 2014 10:27)

    # Link komentara

  3. Ljubomora ....
    (Hero, 31. avgust 2014 09:46)

    # Link komentara

  4. Evo ja majstore zivim u Bgd 24 od 27 svojih godina i kazem ti da nema vecih seljacina i prostaka, nekulturnih kretena, samozivih skotova nego u prestonici nam velelepnoj. Ti znas ko je kakav, a pogotovo da li si siguran da sam sebe poznajes i kako bi se ponasao da su te isterali iz svog doma? Pokrij se usima!
    (Od Mostara sve Srbija stara, 31. avgust 2014 08:54)

    # Link komentara

  5. Hercegovina je vrh, ziveli moji Hercegovci!
    (Viki, 31. avgust 2014 08:37)

    # Link komentara

  6. Turizam je nuzno zlo. Turisti bazaju po Mostaru u slatkoj tjeskobi da je tu nedavno bio rat. Jer treba im uzbudjenja.
    Ali, ok, Mostaru trebaju pare. Mora ih se drzati oko Starog mosta, jer ako krenu dalje prema centru, hotelima Bristol i Neretva, uzasnuce se od prljavstine i rusevina: mnogo cak i za njihovu potrebu da se uzbude.
    (P. A., 31. avgust 2014 08:25)

    # Link komentara

  7. Ponuda za malo novca i puno rizika.
    Prošlog meseca je u sred Mostara zapaljen auto jedne gospođe samo zato što je imao BG registraciju. Počinioci nisu otkriveni.
    (srb, 31. avgust 2014 08:16)

    # Link komentara

  8. meni je cela hercegovina ružna,krš,kamen,a tek ljudi,užas!
    (bgd, 31. avgust 2014 00:30)

    # Link komentara

  9. Navlakusa za naivne citaoce. Ako ste spremni da platite 35 EUR dve porcije malih cevapa i dve kole sa pogledom na novi (stari)most sve zajedno sa urednim fiskalnim racunom slobodno izvolite.
    (Provereno, 30. avgust 2014 23:45)

    # Link komentara

  10. Eh... Deda mi je ostao na groblju tamo. Bio lep grad...sada grad mrznje i primitivizma. SRBA nema....
    (SaleSale, 30. avgust 2014 23:17)

    # Link komentara

  11. + prelep, magican, ususkan, sladak, sam most!!! (iako je ocigledno "postaran"- izglacan, pohaban da izgleda kao stari), izleti na blagaj, more, dokaz da su i hrvati i muslimani u ratu isto bili "pametni" kao srbi itd.

    - previse religioznog i nacionalnog naboja!!!! ima dece s obe strane da nisu prelazila obalu, biju se redovno, trkaju se da naprave sto vise dzamija (saudijskog porekla) a ovamo hrvati napravili crkvu koja ima zvonik kao najveci minaret a sama crkva kao kombank arena, nema vise srba, nema vise srpske saborne crkve (koja je bila najlepsa barem u hercegovini ako ne i sire), previse ostecenih kuca koje stoje tako "za nauk" (pasce nekom na glavu), malo tuzno, malo vise siromasno a posebno sada kada se zatvorila fabrika aluminijuma.
    (bio, 30. avgust 2014 22:33)

    # Link komentara