1. Welcome to Albania!
    (Albanian, 30. jun 2017 18:04)

    # Link komentara

  2. @Pera&Auto-Gol

    Ma tako je, i ne samo to nego da se u udzbenike unesu i vidjenja nacista u vezi II svetskog rata, da prosirimo vidike i da budemo tako siroki i pametni kao ti a ne da ostanemo ispranih mozgova. Mogu samo da zamislim nacisticku verziju II svetskog rata i kako npr. objasnjavaju konc-logore.
    (bolest ne bira, 29. jun 2017 12:53)

    # Link komentara

  3. Jedan jedini razlog zasto NIKADA necu ici u Albaniji i zasto cu u sirokom luku zaobilaziti Albance su ovi komentari koje kososvski Albanci ostavljaju na ovakve i slicne vesti. Iako su takvi stavovi i ponasanje tipicni za kosovske Albance tinejdzere a ne i za Albance iz Albanije, procitavsi sve te komentare ode ti volja i od Albanije i od Albanaca generalno.
    (hu, 28. jun 2017 20:32)

    # Link komentara

  4. @auto-gol, "pera" itd.

    Ako je i od albanskih dezurnih spinera - puno je. Mozete vi Albanci da izvrcete cinjenice, zamenjujete teze, spinujete, ponavljate lazi po milion puta, izmisljate ajke o ilirima i dardanima ali sve vam je dzaba.
    (dzaba, 28. jun 2017 19:52)

    # Link komentara

  5. za: auto-gol

    Odličan odgovor primitivizmu i bahatosti! Čestitam! I hvala vam na na toj pametnoj sugestiji da treba pogledati i druge istorijske izvore (i uključiti ih u naše udžbenike!). To je jedini način da izlečimo naše slepilo, zablude i predrasude i počnemo polako da razmišljamo šire i objektivnije.
    (Pera, 27. jun 2017 20:52)

    # Link komentara

  6. auto-gol...o čemu ti bulazniš majke ti!? Da li si ti svestan kakvu glupost si napisao!? Koju golgotu su prosli albanci pri povlačenju srpske vojske!? Naši vojnici su bili bolesni,iznemogli,gladni...od isti tih albanaca doživljavali su takodje napade i ubistva.Čovek stvarno mora da bude toliko nepismen i nevaspitan kao ti da bi se usudio da nalupeta ovako nešto u komentaru!
    (Lurd, 27. jun 2017 14:28)
    gospodine lorde, ovakav komentar govori pre svega o vasoj kulturi
    komuniciranja, a ne o onome sta se desavalo(ili nije) pre vise od sto godina u tudjoj zemlji. a kako izgleda prolazak vojske kroz naseljena mesta i gde i kako je ona "nalazila" hranu i smestaj nije potrebno puno objasnjavati. treba pogledati i neke druge izvore o ovom "herojskom povlacenju" osim ovakve pateticne retorike kojom su nam decenijama punili glave.
    (auto-gol, 27. jun 2017 15:41)

    # Link komentara

  7. auto-gol...o čemu ti bulazniš majke ti!? Da li si ti svestan kakvu glupost si napisao!? Koju golgotu su prosli albanci pri povlačenju srpske vojske!? Naši vojnici su bili bolesni,iznemogli,gladni...od isti tih albanaca doživljavali su takodje napade i ubistva.Čovek stvarno mora da bude toliko nepismen i nevaspitan kao ti da bi se usudio da nalupeta ovako nešto u komentaru!
    (Lurd, 27. jun 2017 14:28)

    # Link komentara

  8. E znači one statistike o odlasku mladih Albanaca u inostranstvo zbog lošeg standarda su laž, lepo su nam srpski autošovinisti objasnili da je Srbija gora od Sijera Leonea a Albanija samo što nije stigla Dansku. Svaka čast komšijama na razvoju turizma ali mnogo moraju da urade da bi on bio ozbiljna prihodna stavka u budžetu.
    (nikola, 27. jun 2017 13:31)

    # Link komentara

  9. golgotu koju su nasi predci doziveli ne mogu da im zaboravim a ni pare da im dam... ko je bio na Krfu- osrvu Vido ili je upoznat sa Srpskom istorijom zna o cemu pricam.
     (cvetko, 26. jun 2017 21:39)
    pa cvetko, nije to albanska vojska prolazila kroz nasa sela, nego srpska kroz albanska. da li si se mozda zapitao kakvu je golgotu taj narod preziveo od tudje vojske u povlacenju.
    (auto-gol, 27. jun 2017 11:38)

    # Link komentara

  10. @Iskreno

    "Mozemo da se hvalimo prirodnim bogatsvom ali osim nafte i ostalih detivata izlaz na more je najvredniji resurs jede ozbilne drzave. Mi cemo uvek morati da radimo 120% da bi izjednacili tu nepravdu iz balkanskih ratova."

    Ne kažem da izlaz na more nije značajna stvar za jednu zemlju, ali upravo zbog tog kompleksa nemanja izlaza na more mislim da previše zapostavljamo druga bogatstva sa kojima raspolažemo.

    Evo neću da uzimam kao primer zemlje koje nemaju izlaz na more, evo uzmimo primer Slovenije, Slovenija ima izlaz na more ali ja bar nisam stekao utisak niti da oni forsiraju niti da su nešto posebno prepoznati kao letnja morska destinacija. Daleko su poznatiji po svojim termama, skijalištima, jezerima Bled i Bohinj. Pa i na samu Ljubljanu se više stavlja akcenat.

    Mi takođe imamo i planina i jezera i banja. Kvalitetnim magistralnim putevima, pokošenom travom, urbanistički uređenim turističkim centrima, uklanjanjem bespravno izgrađenih vašarskih objekata, ulaganjem u kvalitetan welness & spa smeštaj i sadržaj, razvijanjem ski centara, uređenjem jezera...možemo da pojačamo naš turistički potencijal samo tako. Da budemo Evropski Diznilend.

    Ali dok god budemo sedeli i kukali kako eto nemamo izlaz na more, da, moraćemo da radimo 120% više od drugih jer drugih prihoda od turizma nećemo imati jer smo stalnim žaljenjem za onim što nemamo potpuno zaboravili i zapustili ono što imamo.
    (Bane, 27. jun 2017 10:39)

    # Link komentara

  11. Sve im uzalud, sad ce se javiti stotinu komentatora koji ni dzabe ne bi isli na odmor u Albaniju.
    (doc, 26. jun 2017 17:16)

    Evo, ja bih! Naročito za džabe!

    Ali pošto je to verovatno nemoguće, vrlo bih rado, da nisam sprečen iz drugih razloga, nezavisnih od mojih želja, otišao tamo onako, čisto iz radoznalosti da vidim kako je.

    Znam odakle su krenuli i ne očekujem ništa spektakularno luksuzno i bogato, ali meni to ni ne treba. Dovoljno bi mi bilo ako tamo nađem na lepu prirodu i normalne ljude dobre volje koji me prihvataju. A ako je smeštaj i nešto skromniji, zašto da ne, ja sam skroman čovek i nemam potrebe da na odmoru izgravam bogatu i razmaženu primadonu.
    (Papageno, 27. jun 2017 09:26)

    # Link komentara

  12. Eee doslo vreme da nas svi prestignu
    (NbgDeki, 26. jun 2017 16:10)

    U cemu bre da nas prestignu? Pa oni nemaju nista osim tog mora. Sad ces ti da kazes "a mi nemamo ni more". Pa nema ga ni Svajcarska, Austrija, Luksemburg...i, zive lose zbog toga?
    (Ono kad ti je sopstveno najgore, 26. jun 2017 16:44)

    E, sad cu ja da kazem k'o kad je Mustafa Hasanagic objasnjavao jaranu iz Doboja sta su to banane: "Znas li bolan sta su oskoruse?" "Kaknebi znao!?" "E, pa - ni nalik!" Tako i ja kazem - vi ste ni nalik nicem od toga sto si nabrojao. I zivite lose zbog toga.
    (nisam ja, ja je, 27. jun 2017 01:07)

    # Link komentara

  13. Toliko zemalja u svetu ima, Albanija je zadnja u kojoj bih zeleo da ostavim evro, sto neko kaze i da su najlepsi a nisu, i najjeftiniji, prosto me ne zanimaju. Onaj neki Srk, imam i ja druga , nazalost bio u Alb i kaze nikad ruznije more nije video a dosta je proputovao. Pre bih kod Hrvata isao.
    (MarkoM, 26. jun 2017 23:54)

    # Link komentara

  14. Reka Bistrica.
    Pravo albansko ime.
    (Smeško Naivčić, 26. jun 2017 17:19)

    pa da, kao sto su prava i srpska imena: Dunav, Kalemegdan, Topcider, Tasmajdan, Dorcol, Sava Ma(h)ala, Bezistan, Ada Ciganlija, zgrada Albanija, Skadarlija...
    (imena luda, 26. jun 2017 22:19)

    # Link komentara

  15. Montenegro forever!!!
    (astra, 26. jun 2017 21:42)

    # Link komentara

  16. golgotu koju su nasi predci doziveli ne mogu da im zaboravim a ni pare da im dam... ko je bio na Krfu- osrvu Vido ili je upoznat sa Srpskom istorijom zna o cemu pricam.
    (cvetko, 26. jun 2017 21:39)

    # Link komentara

  17. Albanija je ekonomski tigar Europe. Vozim kola napravljena u Albaniji, u ducanu vecinom kupujem albanske proizvode, industrija im je odlicna, nude garanciju od 5 godina pa nadalje, na sve, kompujtere, foto, instrumente.

    Bio sam i kod njih na moru, gradovi su super uredjeni, uglavnom voze elektricna kola, sve velike firme imaju tamo svoja predstavnistva: Microsoft, Google, Apple, Toyota, SwissBank, Ikeu ima svaki malo veci grad, u centrima sve od Prade do H&M.

    Idite u Albaniju dok jos mozete, za nekoliko godina to ce biti VIP turizam, samo za evropsku i americku elitu.
    (mario, 26. jun 2017 21:37)

    # Link komentara

  18. No thanks.
    (Big Sam, 26. jun 2017 21:35)

    # Link komentara

  19. kad naprave auto put, eto mene.
    (vegetarijanac vanzemaljac, 26. jun 2017 16:34)

    IMASH AUTOPUT od Prishtine do Dracha, VRHUNSKI autoput!...sa vrhunskim pogledom na planine oko njega,celom duzzinom je pejzash kao od Grevene do Janjine na epirskom autoputu za Igumenicu...
    (dovla, 26. jun 2017 21:12)

    # Link komentara

  20. @D

    U 2016. u Albaniju je ulozeno 900 miliona dolara direktnih stranih investicija u Srbiju 1.9 milijardi. Po tebi je 900 miliona vise od 1.9 milijardi? I koje to strane firme su u Albaniji a da im Srbija nije jos ni u planu? Pa u Albaniji nemas cak ni takvih kao sto je H&M ili McDonalds... Kada se ono otvara IKEA u Albaniji?
    (ma vazi, 26. jun 2017 21:07)

    # Link komentara

  21. pa ja pricham mnogim ljudima oko sebe,vecc godinama...ozzvalavih sve!!!....al ne vredi-zadrto to do zla boga!...a kad bi jednom otishli,ne bi im pale razne Paralije,Leptokarije,Stavrosi i Vrasne na pamet NIKAD VISHE!...plus,sad kad je evro pao na 121-122 din,kurs dinar-lek je i BUKVALNO 1:1!...znachi,odmah uporedjujesh cene sa Srbijom(naravno,ko to voli i kome je do toga stalo...),pa i da neznash mnozzenje i deljenje...a cene za 30% nizze neg u Greciji...plus ULTRA autoput od ispred Prishtine do Dracha,a od Dracha preko Valone josh 130km do Sarande...magistralnog puta koji nije bash neshto,ali je malo i obnovljen od vremena E.Hodze,uglavnom,nishta loshiji od puta Krushevac-Blace...
    (dovla, 26. jun 2017 21:07)

    # Link komentara

  22. Recimo prestigli su nas u IT sektoru koji je itekako bitna stavka. Zatim su nas prestigli i u ulaganju, mnogo ozbiljnijih kompanija imas u Albaniji kojima Srbija nije ni u planu jos. Da ne nabrajam dalje...
    (D, 26. jun 2017 19:29)

    Ajde ne pricaj o tome sto ne znas, jedan Novi Sad cije celu Albaniju u IT sektoru. Proveri informacije!
    (Tera, 26. jun 2017 21:06)

    # Link komentara

  23. @D

    Budi ljubazan pa nabroj sve te "znacajne" firme koje su ulozile u Albaniji. Cinjenice su bitne a ne suplja prica i tinejdzersko samohvalisanje.
    (aljbanski patriljota na steroidima, 26. jun 2017 20:50)

    # Link komentara

  24. Radije bih svoje pare negde drugde ostavio :)
    (nemamnistastim, 26. jun 2017 20:44)

    # Link komentara

  25. Meni je drugarica jos pre 10 god.bila u Albaniji na moru(posl) i tad mi je rekla da skoro nije videla lepsu obalu a dosta je putovala...
    (Srx Bg, 26. jun 2017 20:43)

    # Link komentara

  26. Koje novo značenje? Još nerazvijeniji od albanskog turizma?
    (ner0n, 26. jun 2017 20:42)

    # Link komentara

  27. na zalost, vecina nikad nije otisla dalje od segedina devedesetih, sad im je i to misaona imenica. nece proci puno vremena i dok pljasnes dlanom o dlan, bicemo za ostatak evrope upravo ono sto je albanija bila sedamdesetih i osamdesetih. ovo drustvo ide ka trajnom siromastvu i dok nam objasnjavaju kako nam dobro ide, narod je sve siromasniji i siromasniji, sve zatucaniji i zatucaniji
    (vesele devedesete, 26. jun 2017 20:42)

    # Link komentara

  28. Da Vam i ja kazem kako se nekad govorilo - " koja je najtanja knjiga na svetu : 1) albanski telefonski imenik 2) spisak talijanskih heroja 3) spisak nevinih svedjanki ". Ok, svi imaju more sen Srbije, cilj treba da nam bude da se ugledamo na : cesku, poljsku, madjarsku, austriju, svajcarsku, luksemburg, . . . Ugledati se samo na Japan i Izrael. Dzabe ti je more, ako niko ne zeli da dodje kod tebe!
    (Gruzanin, 26. jun 2017 20:32)

    # Link komentara

  29. E bas ce brazilci da dodju u albaniju na more
    (mare, 26. jun 2017 17:20)

    Štaviše, upoznao sam trojicu Brazilaca iz Belo Horizontea u hotelu u Sarandi još 2010. :)
    (poruka, 26. jun 2017 20:27)

    # Link komentara

  30. Izgleda stvarno lepo. Verujem da i nije toliko skupo...Iskreno, pre bih tamo smeo da odem nego u Hrvatsku...
    (vladan, 26. jun 2017 20:25)

    # Link komentara

  31. Више ми се свиђа Баранда, каква бре Саранда?
    (Никола, 26. jun 2017 20:15)

    # Link komentara

  32. Ma da ste ko Maldivi be bih vam dosao!
    (Troll level 100, 26. jun 2017 20:13)

    # Link komentara

  33. omalozava i podcenjuje se albanija to je velika greska....oni su na jako dobrom putu ekonomskog napretka,ulazu u turizam i grade infrastrukturu,trenutno su ispred nas i ekonomski i sto se tice politicke stabilnosti,ako budu pametni za par godina albanci ce za nas biti zapad,zivi bili pa videli,priroda im je jos netaknuta imaju lepe plaze samo im treba infrastruktura i sredjivanje...
    (dusan, 26. jun 2017 20:11)

    # Link komentara

  34. Neka fala. Ne bih isao tamo ni da mi plate milion eura. Prosto iz principa.
    (Igor, 26. jun 2017 20:11)

    # Link komentara

  35. @sasa, ti si bio samo u sarandi a ja takve redovno srecem po celoj srbiji...
    (Shkavelligno, 26. jun 2017 20:04)

    # Link komentara

  36. Poslovno sam proveo 3 dana u Tirani, u jednom jako lepom hotelu pored jezera. Ljudi, onakva gostoljubivost nije vidjena nigde. Iskreno su bili srecni sto sam dosao iz Beograda kod njih, sve su mi cinili. Nemojte da mesate Albance sa Kosova i Albance iz Albanije. Dva razlicita sveta koja se medjusobno ne podnose.

    Ako je suditi po tome u kom smeru ide Albanija kao drzava, bojim se da cemo biti daleko iza njih vrlo brzo.

    Tuzno, ali istinito!
    (NBG21, 26. jun 2017 20:03)

    # Link komentara

  37. Albanija, 1991-ve , prosecna plata 30 dolara. 2016 prosecna plata je 400-500 eura. Nisu najrazvijeni u regionu ali imaju ubedljivo najveci rast.
    (Shpend, 26. jun 2017 20:02)

    # Link komentara

  38. "Bistrica" je slavensko ime za "bistru" rijeku. Nama Albancima ne smeta ako nije albansko ime i mi s time možemo da živimo. Kada bolje razmislim, ovo slavensko ime je samo dokaz da je tamo nekada bila Srbija!! Mora da je i to jedna od kako je jedan komentator napisao "nepravde Balkanskih ratova".
    Strašan je.
    (bardhyl shqiptari, 26. jun 2017 19:38)

    # Link komentara

  39. hvala za iformaciju i ne hvala.
    (sokodzoveorla, 26. jun 2017 19:38)

    # Link komentara

  40. Inače izmedju izmedju njih i kosovara, razlika je nebo zemlja
    (Vuk, 26. jun 2017 19:37)

    # Link komentara

  41. Rijeka Bistrica. Na jugu Albanije a naročito u tom dijelu ima puno slovenskih tponima da ne kažem srpskih. Ništa nije slučajno. Inače Cincari vode porijeklo sa juga Albanije
    (Vuk, 26. jun 2017 19:37)

    # Link komentara

  42. Bio prosle godine u Sarandi sa porodicom. Sve ok ali nizih i ruznijih ljudi ne vidjeh nigde kao tamo.
    (sasa, 26. jun 2017 17:06)

    Ti si bijo najlepshi medzu svih, shta nama ti isprica. decko saranda ima najlepshih cura I momaka u citavom balkanu, google ti je tu pred nosa proveri.
    (albakos, 26. jun 2017 19:35)

    # Link komentara

  43. Eee doslo vreme da nas svi prestignu(NbgDeki, 26. jun 2017 16:10)U cemu bre da nas prestignu? Pa oni nemaju nista osim tog mora. Sad ces ti da kazes "a mi nemamo ni more". Pa nema ga ni Svajcarska, Austrija, Luksemburg...i, zive lose zbog toga?
    (Ono kad ti je sopstveno najgore, 26. jun 2017 16:44)

    Recimo prestigli su nas u IT sektoru koji je itekako bitna stavka. Zatim su nas prestigli i u ulaganju, mnogo ozbiljnijih kompanija imas u Albaniji kojima Srbija nije ni u planu jos. Da ne nabrajam dalje...
    (D, 26. jun 2017 19:29)

    # Link komentara

  44. @Ono kad ti je sopstveno najgore Pricam o platama, zdravstvu, privredi... Postali smo zemlja jeftine radne snage. Ljudi su spremni da za 200€ rade 12h u pelenama. Bedni smo do ludila.
    (NbgDeki, 26. jun 2017 19:28)

    # Link komentara

  45. Dodjute Servi, dobrodoslji ste u nasa kuca, kad nemate vi mora.
    (Albanese, 26. jun 2017 19:20)

    # Link komentara

  46. Ko je bio u CG levo od Ulcinja (Ada Bojana) zna da su albanci 100 puta bolji ugostitelji od crnogoraca. Ja u CG nikad više a ALB bih još i razmislio.
    (Hajzenberg četvrti, 26. jun 2017 18:58)

    # Link komentara

  47. Prosle godine u septembar mesec na sarandu i ksamili toliko je bio turista iz srbije i makedonije retko si mogao na olazu da cujes neko drugi jezik osim srbski i makedonski.
    (klisura, 26. jun 2017 18:47)

    # Link komentara

  48. Neka hvala...
    (Marko, 26. jun 2017 18:30)

    # Link komentara

  49. Jedna od najlepših obala zahvaljujući (nažalost ili srećom) Hodžinom režimu zbog čega je ostala netaknuta i prelepa, pravi biser, sada će je (nažalost ili srećom) "izgraditi" "dograditi" "ugraditi" te je veliko pitanje šta će od nje ostati, da li će se pridružiti ostalim primorskim nakazama koje su stvorile pohlepa i bahatost i nepostojanje pravila i osećaja za estetiku...
    (Aja Vasil, 26. jun 2017 18:30)

    # Link komentara

  50. A što nebi bilo sigurno. zašto odmah tendeciozne tvrdnje
    (Mika Majurac, 26. jun 2017 18:28)

    # Link komentara

  51. Eee doslo vreme da nas svi prestignu
    (NbgDeki, 26. jun 2017 16:10)

    Niko nas nije prestigao... Kako da nas prestignu kada smo oduvek poslednji. Uvek smo mi bili najgori samo smo se šlepali na leđima Slovenaca, Hrvata, Bosanaca itd... Danas se Srbija šlepa na leđima Vojvodine i da nije nje osta Uža Srbija jad i beda.
    (berkut, 26. jun 2017 18:12)

    # Link komentara

  52. zar nije razvijen ko albanska privreda
    (ercov, 26. jun 2017 18:00)

    # Link komentara

  53. Sada je "razvijen kao srpski turizam".
    (Petar, 26. jun 2017 17:58)

    # Link komentara

  54. Da mi dzaba ponude ne bi isao u albaniju na odmor a kamoli da im moje pare dole ostavljam.
    (Washington, 26. jun 2017 17:53)

    # Link komentara

  55. tolika frka oko nekoliko zgrada, danima se pise o nekakvomn razvoju. a tamo, kao i u okolnim zemljama, obican narod sve siromasniji i siromasnijia a tajkuni i ratni profiteri grade.
    (bp, 26. jun 2017 17:52)

    # Link komentara

  56. Hm u jednoj epizodi Del Boj kaže razvijeni ko jugoslovenski turizam...
    (agent mahoun, 26. jun 2017 17:47)

    # Link komentara

  57. Reka Bistrica?...zanimljivo.
    (Air-ton, 26. jun 2017 17:45)

    # Link komentara

  58. Al' zato Beograd na vodi kad dođe prestižemo sve redom.

    Al' zamalo.
    (dnk, 26. jun 2017 17:39)

    # Link komentara

  59. "... kao albanska industrija" ... se govorilo ...
    (xxx, 26. jun 2017 17:38)

    # Link komentara

  60. pa ne bih krocio u Albaniju ni u tranzitu, kamoli da letujem tamo
    (marko, 26. jun 2017 17:36)

    # Link komentara

  61. Sad je vreme za novu parolu "razvijen k'o srpska privreda".
    (poltron, 26. jun 2017 17:27)

    # Link komentara

  62. ima li nudizma?
    (observer, 26. jun 2017 17:26)

    # Link komentara

  63. E bas ce brazilci da dodju u albaniju na more
    (mare, 26. jun 2017 17:20)

    # Link komentara

  64. Reka Bistrica.
    Pravo albansko ime.
    (Smeško Naivčić, 26. jun 2017 17:19)

    # Link komentara

  65. Bitno da je nama puna kasa :D
    (Guliver, 26. jun 2017 17:18)

    # Link komentara

  66. Sve im uzalud, sad ce se javiti stotinu komentatora koji ni dzabe ne bi isli na odmor u Albaniju.
    (doc, 26. jun 2017 17:16)

    # Link komentara

  67. @nbgdeki, pa jako čudno bi bilo da imamo razvijeniji turizam od zemlje koja ima izlaz na more.
    Ono zbog čega inače dođoh jeste ime reke, Bistrica. Ako je to Albanski toponim ja sam ljubičica.
    (politikologbezbednjak, 26. jun 2017 17:15)

    # Link komentara

  68. Nemogu sebe da zamislim u Albaniji. To se nikad nece promeniti. Poslednja destinacija na planeti na koju bih otisao sopstvenom voljom.
    (Dragan, 26. jun 2017 17:15)

    # Link komentara

  69. Пре ће бити развијен као српски туризам. Сви нас живи прешишаше у свему, браво за великог вођу и његове верне следбенике !!!
    (да да, 26. jun 2017 17:10)

    # Link komentara

  70. e brate dok se mi naoruzavamo i imamo neke paranoje ratnog sukoba,zavera...itd.drugi ulazu u ekonomiju i bolji zivot,svi koji su nekada bili iza nas obisli nas,rumuni,bugari,albanci....a sto se tice letovanja drugar mi je bio i ima samo reci hvale,ljubazni su jako pogotovo prema turistima iz srbije...imaju veliku perspektivu treba jos dosta ulagati,uglavnom idu u pravom smeru...a gde mi idemo?ove godine ne mogu,ali sledece godine sigurno idem da vidim kako je tamo,malo za promenu
    (zz, 26. jun 2017 17:07)

    # Link komentara

  71. Bio prosle godine u Sarandi sa porodicom. Sve ok ali nizih i ruznijih ljudi ne vidjeh nigde kao tamo.
    (sasa, 26. jun 2017 17:06)

    # Link komentara

  72. Razvijen kao srpski turizam!
    (Rimski imperator, 26. jun 2017 17:06)

    # Link komentara

  73. "Iliri" mu ga dali po turizmu.
    (wang, 26. jun 2017 17:04)

    # Link komentara

  74. Mene ovo mijesto uopste ne fascinira. Rodjen sam u Hrvatskoj i to na primorju a bio sam i u CG i ovo mjesto sto je prikazano djeluje dosta losije i arhitektonski neskladnije u odnosu na hrvatske,crnogorske i slovenacke primorske gradove. Jos kad se sjetim kako je smece plutalo sa te strane obale sjevernije ka otocima hrvatskog primorja onda mogu misliti kakva je cistoca.
    (dzoni, 26. jun 2017 16:47)

    # Link komentara

  75. Eee doslo vreme da nas svi prestignu
    (NbgDeki, 26. jun 2017 16:10)

    U cemu bre da nas prestignu? Pa oni nemaju nista osim tog mora. Sad ces ti da kazes "a mi nemamo ni more". Pa nema ga ni Svajcarska, Austrija, Luksemburg...i, zive lose zbog toga?
    (Ono kad ti je sopstveno najgore, 26. jun 2017 16:44)

    # Link komentara

  76. Mozemo da se hvalimo prirodnim bogatsvom ali osim nafte i ostalih detivata izlaz na more je najvredniji resurs jede ozbilne drzave. Mi cemo uvek morati da radimo 120% da bi izjednacili tu nepravdu iz balkanskih ratova.
    (Iskreno, 26. jun 2017 16:38)

    # Link komentara

  77. Džabe, kod braće Grka do kraja života.
    (be real, 26. jun 2017 16:36)

    # Link komentara

  78. kad naprave auto put, eto mene.
    (vegetarijanac vanzemaljac, 26. jun 2017 16:34)

    # Link komentara

  79. Pre bih letovao na Moravi, nego tamo, cak i da mi plate.
    (bane, 26. jun 2017 16:33)

    # Link komentara

  80. Džabe da mi daju ne bih išo tamo. Ma ni u snu
    (srba jugoslavić, 26. jun 2017 16:32)

    # Link komentara

  81. Bio sa porodicom prosle godine.Odusevljeni smo. More divno, a ljudi fenomenalni.Ono sto je bitno ne pravi se ona razlika na zapadnjake i ostale koja je redovna u Grckoj.U Albaniji je svaki gost gost. Sama Saranda je divna.Prepuna antike i crkava.Veci deo Albanaca na jugu zemlje su pravoslavci. Bio sam na 5 grckih ostrva i meni je Saranda lepsa.Lepa, moderna ali i dalje neiskvarena. Sve preporuke.
    (Filip, 26. jun 2017 16:30)

    # Link komentara

  82. Najnilje mesto je Dhermi i Drimades Jale....pa onda Ksamilj
    (Benny Hill, 26. jun 2017 16:14)

    # Link komentara

  83. Eee doslo vreme da nas svi prestignu
    (NbgDeki, 26. jun 2017 16:10)

    # Link komentara