Tajne koje vam hoteli neće otkriti

Mnogo toga treba uzeti u obzir kada planirate boravak u nekom hotelu. Neki od njih su lokacija, cena i druge pogodnosti. Ali kako da znate da li ste dobro procenili, pogotovu kada imamo u vidu da hoteli nikad ne otkrivaju baš sve?

MSN
Pošaljite komentar
  1. Zato lepo uvek sa sobom sprej za dezinfekciju, za svaki slucaj, mada ja iskreno mislim da se ovaj tekst više odnosi na prošlost, jer danas u vreme nterneta koji omogućava ljudima da dobiju realne kritike i tržišne informacije bolji hoteli ne mogu sebi da dozvole razne vrste higijenskih i uslužnih blamaža ili nepoštenih dranja o kojima se ovde govori, pošto je to ultimativno autodestruktivna strategija.
     (EU Citizen, 29. april 2017 08:23)

    # Link komentara

  2. gospodine Veki,
    sto se higijene tice ovo je veoma tacno.
    u velikim hotelima sobarica ima max 20 min da sredi sobu.
    pa ako ste dir.. hotela onda znate o cemu pricam.
    u hotelijerstvu sam 35 godina.
    (Djoka, 29. april 2017 07:49)

    # Link komentara

  3. Radio sam preko 20 godina u "hotel-inspection" i uporedjivao sve moguce varijante kod onih koji apliciraju za vecu zvezdicu. Po celom svetu. Mogu vam rci da nema pravila, ima malih i povoljnih hotelcica koji su kud i kamo bolji od mega zvezda i obratno. Zavisi na sto naletis. Cak sam nailazio na izmetom uneredjene matrace koji su onda okrenuti naopako i preko njih navucen nailon... da,da itd.
    (hotel-inspection, 29. april 2017 07:40)

    # Link komentara

  4. Posle stotine hotela po Evropi i Americi koje sam obisao, nisam ni u jednom naisao na skrivene troskove. Da, mini bar se u 99% slucajeva naplacuje. Cenovnik nije napisan na zidi od sobe, ali je zato uvek tu negde pri ruci. Neki hoteli naplacuju internet, a kod nekih ste to vec platili kroz cenu sobe. Boravisna taksa ili nesto slicno je takodje normalna stvar i iskazana je na racunu kao posebna stavka.
    (Gnjurac, 28. april 2017 14:19)

    # Link komentara

  5. Ovo je sve možda važilo pre 10-20 godina, ali danas čak i u Srbiji u mnogim hotelima ne važe navedene zanimljivosti... Ponavljam hotelima jer privatni pansioni mogu biti i čistiji ali i prljaviji od hotela. Niti pansion, niti hotel ne želi da se poigrava sa reputacijom koja se veoma teško stiče a vrlo lako gubi. Govorim iz ličnog iskustva kao upravnik jednog hotela na severu Bačke.
    (Veki, 28. april 2017 08:33)

    # Link komentara