Agencija kratko i jasno otkazala rezervaciju: "Je*ite se"

“Ekspedija“, najpoznatiji sajt za rezervisanje putovanja, našao se na udari kritika nakon što su, navodno, rezervaciju jedne porodice otkazali mejlom u kojem je pisalo samo “Je*ite se!“

Izvor: telegraph.co.uk
Pošaljite komentar
  1. Odgovori koji za ovo krive zenu samo pokazuju koliko srbadija pojma, ali pojma nema nista o tome sta je biznis, i kako se uspesan biznis vodi.
    (FR, 21. oktobar 2016 23:41)

    # Link komentara

  2. Šta si tražila, to si i dobila! Naravno, ne odobravam vulgarno ophođenje prema klijentima, ali u ovom slučaju mi "smrdi", da ni klijentkinja nije bila, baš "slatka".
    (Smuleco, 21. oktobar 2016 18:06)

    # Link komentara

  3. A mozda je salterusda pila na radnom mestu ili koristila medicinsku marihuanu. Sve je moguce s druge strane zice...
    (Laik, 21. oktobar 2016 17:09)

    # Link komentara

  4. A zapravo im se sigurno popela na glavu sa raznim nemogucim zahtevma, prosecno razmazenog, degenericnog amerikanca, pa su je od.ebali....
    (Paja, 21. oktobar 2016 15:40)

    # Link komentara

  5. Zato sto su Ameri shvatili da je musterija uvek u pravu oni su najpozeljnija drzava na svetu u koju ceo svet dolazi po svaku cenu...a nije Srbija gde se na musteriju gleda na zlatnu koku koju treba ocerupati, ne shvatajuci da je svako od nas nekom drugom musterija...i ti na salteru kad odu kuci pa u prodavnicu su musterija nekoj kaserki...i tako u krug...uvek je neko drugi kriv i uvek neko drugi treba da popusti
    Ovakav odgovor je neprimeran (siguran sam da je bila crnkinja) i ako je neko labilan nek slobodno ide kuci i tuca kamen za smirenje
    (Karlo, 21. oktobar 2016 14:26)

    # Link komentara

  6. Samo zato sto klinče neplaća kartu nije oslobođeno osiguranja. Savršeno normalno sem "učiteljici"!
     (Swedenonline, 21. oktobar 2016 13:25)

    # Link komentara

  7. @stefan cerak, ako vam je pravi sef dobar lik recite da vas zeza i da vidis kako ce batica da leti. Na poslu sam imao slican slucaj da nas lik zeza onako katastrofalno i pozalili smo se sefu da nas podj***va i lik je dobio otkaz. Dosta nas ostaje na poslu i ceo dan, neki cak prespavaju kad su neka desavanja u gradu da se ne zakasni i onda ima taj lik koji nam sefuje ceo dan.
     (SAMO BAHATO, 21. oktobar 2016 12:22)

    # Link komentara

  8. Gospodjica Kara ..
     (demian, 21. oktobar 2016 11:55)

    # Link komentara

  9. Занимљиво да неколико коментара мисли да је жена то залужила. Прво и основно, свако од нас се бави неким својим послом и сасвим је нормално кад требе нешто из неког другог домена да су му потребне додатне информације које свакако не зна и нису му ни потребне да зна. Друга ствар, ти као продавац нешто продајеш, и у интересу ти је да то продаш, и то не једном него пуно пута, и већ ако имаш таквог клијента за ког видиш да не зна и нема појма, јасно је као дан да ако му добро објасниш и ако га освојиш да те слуша, то ћеш му продавати највероватније више пута. Према томе децо, ви који мислите да је клијент обична будала која само треба вас да искешира у гадном сте проблему. Основне елемента пословања као што су комуникација и поверење уопште не разумете. Поред тога не разумете ни да постоје закони и тела која оваква понашања продаваца санкционишу.
    (marko, 21. oktobar 2016 11:44)

    # Link komentara

  10. Sa ljudima raditi, najgora moguca stvar. Znam jednog koji nam je svima sef, jer je zapravo zamenik sefa. Umislio car, da sve moze kako on zeli, jer on menja sefa. Hoce let u sredu, ne u utorak, ne u sredu ipak, al ako ima prepodne, a da ne ceka u istanbulu nego u moskvi, al ne duze od 6 sati, ipak bolje u utorak tada ima preko dubaija.. Sta mislite, kako je nama bilo u saradnji sa agencijama.. Blam i uzas... Tako da, nek se gospodja je*e, treba da osigura dete, zao joj 10 dolara, seljanka.
    (stefan cerak, 21. oktobar 2016 11:23)

    # Link komentara

  11. Ovo "samo sam bila iskrena" me nesto kopka, ali bez obzira na to, koji retardinjo moras da budes da NAPISES tako nesto u mejlu?! Nepromisljenost na navisem stupnju.
    Pa on/ona vec u ovom trenutku kulira kod kuce i pise komentare na nekom njihovom b92 portalu.
    (marko, 21. oktobar 2016 11:22)

    # Link komentara

  12. klasična nameštaljka
    (autsors indija, 21. oktobar 2016 11:13)

    # Link komentara

  13. Sajtovi su virtuelni salteri iza kojih rade realni salterski sluzbenici! To sto izmedju vas nema stakla, vec su zice i wifi ne menja cinjenicu da radite s realnim ljudima od krvi i mesa. Bas kao nase salteruse i saletrani. E sad, tim ljudima ponekad pukne film, kao npr jednoj mojoj poznanici koja je radila u restoranu kod nekog idiota, koji joj je otpustio u "nezgodnom" periodu meseca ... dok je sluzila goste. Jelo namenjeno gostima je dobio gazda u lice a gosti su nemo gledali kako se spageti slivaju s gazdinog lica, hahaha. Kao u filmovima! Ne pravdam nikoga, naravno, ali i zapadnjaci su ipak ljudi sa emovija bas kao i mi Balkanci!
    (Pa sad, 21. oktobar 2016 11:04)

    # Link komentara

  14. Neki radnik hteo da ispadne vickast pred kolegama pa greškom kliknuo na send message
     (stoper4, 21. oktobar 2016 10:31)

    # Link komentara

  15. Ko zna koliko je neprijatna ova žena... Bar tako deluje...
     (bgd, 21. oktobar 2016 10:26)

    # Link komentara

  16. ahahahahaa.... koji kraljevi...
     (kile, 21. oktobar 2016 10:21)

    # Link komentara

  17. Mmm zaslužila je predosećam.
    (nikolić, 21. oktobar 2016 10:19)

    # Link komentara