Novi Sad - Ekonomija - B92 Lokal

Prodaju se četiri parcele u gradu – evo i gde

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju četiri građevinske parcele kod Puta šajkaškog odreda u Novom Sadu putem prikupljanja pismenih ponuda.

Izvor: eKapija Novi Sad
Podeli
Ilustracija/Foto: Idol_Sampawaysee/Shutterstock
Ilustracija/Foto: Idol_Sampawaysee/Shutterstock

Reč je o neizgrađenom građevinskom zemljištu nedaleko od kompleksa Rafinerije u Novom Sadu kod kanala Dunav-Tisa-Dunav, prenosi eKapija.

Kako je istaknuto u oglasu, zemljište je u svojini Republike Srbije, a parcele koje se prodaju su 4767 metara kvadratnih, 5088 metara kvadratnih, 5295 metara kvadratnih i 5823 metara kvadratnih i nalaze se jedna uz drugu. Početna cena najjeftinije parcele je 120,1 milion dinara, a najskuplje 146,7 miliona dinara.

Ove parcele su, kako se pojašnjava, prema informaciji o lokaciji Gradske uprave za urbanizam i građevinske poslove grada Novog Sada, većim delom namenjene za poslovne sadržaje iz oblasti trgovine, ugostiteljstva, uslužnog zanatstva, saobraćaja i komunalnih delatnosti, dok je ostatak namenjen za poslovne sadržaje koji uz prethodno navedene oblasti obuhvataju i proizvodno zanatstvo. Za ovaj deo grada na snazi je Plan generalne lokacije prostora za mešovitu namenu u severnom delu grada, severno od kanala DTD.

Ponude se dostavljaju na pisarnicu Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije u Dobrinjskoj 11 u Beogradu i to do 2. februara do 15 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.