On je novi Džejms Bond?

Kilijan Marfi mogao bi da postane sledeći favorit za ulogu tajnog agenta Džejmsa Bonda, a prema kladionicama koje predviđaju kome će pripasti ova prestižna uloga – nominacija i potencijalno osvajanje statue na dodeli Oskara ovog vikenda će mu mnogo pomoći na putu do tog cilja.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: Anton_Ivanov/Shutterstock
Foto: Anton_Ivanov/Shutterstock

Popularni glumac, koji ima 47 godina, osvojio je srca publike izvanrednom ulogom u hit filmu "Openhajmer", a spekulacije da će naslediti Danijela Krejga traju već neko vreme.

Marfijeva harizma i talenat privukli su pažnju producenata Džejmsa Bonda koji traže novog glavnog protagonistu franšize.

"Kilijan je trenutno jedan od najomiljenijih glumaca u Holivudu, a uloga Džejmsa Bonda bila bi vrhunac njegove karijere", otkrio je izvor i istakao da je glumac poput njega neophodan da "ikoničnu filmsku franšizu podigne na nov nivo“.

Takođe, vredi napomenuti da producentkinja filmova o Bondu Barbara Brokoli pomno prati Kilijana Marfija poslednjih godinu dana. Međutim, očekuje se da će rad na 26. filmu o tajnom agentu 007 pisca Ijana Fleminga početi sledeće godine. Klej Bunker, koji je glumio sa Kilijanom u "Openhajmeru“, takođe ga podržava kao sledećeg Bonda, čime bi nadmašio uloge gangstera Tomija Šelbija u seriji "Peaky Blinders“ i Scarecrow u trilogiji "Viteza tame".

Foto: EPA-EFE/NEIL HAL
Foto: EPA-EFE/NEIL HAL

Pročitajte još:

Da li je ovo novi Džejms Bond? Smatraju ga jednim od favorita, on odmahuje glavom FOTO

Džejms Bond je stvarno postojao? Neverovatno otkriće u Engleskoj FOTO

"Smešno je kako bi se Kilijan savršeno uklopio u ulogu Bonda. Iako je poznat po dobroti, on ima svoju mračniju stranu, koja bi savršeno pristajala liku Bonda", rekao je Klej Bunker i podsetio da je "Bond kojeg je Fleming stvorio” prilično mračan lik.

Koleginica Kilijana Marfija iz filma "Openhajmer" Kristina Hog rekla je da je kraj filma o tajnom agentu idealna prilika da se predstavi drugačiji Bond.

"Film je ostavio prostor za nešto sasvim novo. Danijel Krejg je razbio kalup Bonda kakvog poznajemo, a prema liku Tomija Šelbija, uloga tajnog agenta 007 bi mu savršeno pristajala", rekla je Kristina Hog i dodala da "ne može da zamisli boljeg Bonda”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu