Ništa manje uzbudljiv život: Čime se danas bave junaci "Sopranovih"?

Ko je učestvovao u ubistvu policajca? Ko je zaradio šest miliona dolara od slike? Ko potpisuje autograme za 20 dolara? Pročitajte kako danas izgledaju životi junaka najgledanije serije svih vremena – “Porodice Soprano“.

Izvor: B92
Podeli

Stiv Širipa

foto: Guliver
foto: Guliver

Bio je zauzet otkako je prestalo snimanje. Ne samo što je objavio pet knjiga, između kojih i “Big Daddy's Rules: Raising Daughters is Tougher Than I Look“ već je snimio i film za decu u kojem se pojavio sa kolegama iz serije. Ali, ono što je najznačajnije jeste da je lansirao Uncle Steve's Italian Specialities – seriju organskih i veganskih soseva za paste.

Džozef R. Ganaskoli

foto: Guliver
foto: Guliver

Kao Vito Spatafore ovekovečio je lik mafijaša homoseksualca. Otkako je šou prestao nije se previše potencirao u filmovima i serijama, ali je i dalje jako posvećen turama vezanim za Sopranove, pa tako potpisuje autograme za 20 dolara.

Deniz Borino-Kvin

foto: Guliver
foto: Guliver

Četrnaest hiljada žena navodno je prisustvovalo audiciji za ženu njujorškog bosa Džonija Saka. Pravnica Deniz, koja je došla da podrži svoju prijateljicu, na kraju je dobila ulogu. Posle ove uloge nikada više nije glumila već se vratila u advokatsku kancelariju u kojoj je radila i pre. Samo nekoliko meseci nakon što je izgubila supruga 2010. godine, preminula je u 46. godini od kancera jetre.

Lilo Brankato

foto: Guliver
foto: Guliver

Sa 17 godina ga je otkrio Robert de Niro za svoj režiserski debi “A Bronx Tale“, ali Brakato će biti upamćen po ulozi Meta Bevilakve. Nedugo pošto je napustio šou Brakato i Stiven Armento, otac njegove tadašnje devojke uhapšeni su zbog upada u kuću bivšeg policajca Danijela Enčetekvija. Armento je pucao i ubio policajca i osuđen je na doživotnu robiju. Brakato je služio osam godina za prvi stepen oružane pljačke, a optužnica za saučesništvo u ubistvu je odbačena. Izašao je 2013. godine iz zatvora i vratio se glumi.

Robert Ajler

foto: Guliver
foto: Guliver

Nakon pojavljivanja u 86 epizoda kao Tonijev i Karmelin razmaženi sin Ej Džej, Ajler je nastavio da se bavi glumom, a sada je profesionalni igrač pokera. Zbog malog broja turnira u Njujorku i Atlanti preselio se u Las Vegas još 2012. godine i redovan je učesnik turnira World Series orf Poker. Nedavno je izjavio da nije pročitao nijedan novi scenario prethodnih šest godina, što dosta govori o njegovom interesovanju za glumu.

Džejmi-Lin Singler

foto: Guliver
foto: Guliver

Ako bi se delila nagrada za „najstresnije parkiranje“, Medou Soprano bi imala čitavu policu. Nakon uloge u Sopranovima najzapaženija uloga bila je u hit seriji “Entourage“ gde je glumila devojku Džerija Ferare. Inače, glumica je nedavno u medijima otkrila da živi sa multiplom sklerozom već 15 godina, ali da nikada nije želela da priča o tome zbog mogućeg uticaja na karijeru. Trenutno živi sa suprugom, košarkašem Katerom Dikstorom i njihovim trogodšnjim sinom.

Dominik Kjaneze

foto: Guliver
foto: Guliver

Ujka Džunior je jedan od najupečatljivijih televizijskih likova, a već smo ga i pre viđali u filmovima “The Godfather II“, “Dog Day Afternoon“, “All the President's Men“... U 85. godini on i dalje glumi, a nedavno se pojavio u ostvarenjima “Damages“, “Boardwalk Empire“ i “The Good Wife“. Kada ne glumi uživa da peva pacijentima obolelim od Alchajmerove bolesti i demencije, iste bolesti koju je imao njegov lik.

Federiko Kastelućo

foto: Guliver
foto: Guliver

Došao je iz Rima da glumi Furija Đunta koji se zaljubio u pogrešnu ženu – Karmelu. Poslednjih deset godina Kastelućo se posvetio još jednoj svojoj ljubavi – slikanju. Ne samo što je uspešan slikar realizma već poseduje zavidno znanje baroknih majstora. Godine 2010. otkrio je prethodno zaboravljeno remek-delo koje je platio 43.000 evra, a na aukciji ga je navodno prodao 2014. godine za 6,2 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 38 idi na stranu