Džordž Lukas: “Ratovi zvezda" su za 12-godišnjake

Na nedavnoj proslavi 40-godišnjice “Ratova zvezda”, koja je održana u Orlandu u Floridi, jedan od počasnih gostiju bio je poznati američki režiser Džordž Lukas.

Izvor: Independent
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Režiser je najavljen kao “kolektivni genije koji je okupio sve prisutne”, a publika je navijala za njega glasno izgovarajući njegovo ime. Na kraju krajeva, reč je o čoveku bez čije mašte, volje i želje ne bi postojala jedna tako velika filmska priča.

Ipak, fanovi koji su prethodno satima kampovali u redovima kako bi prisustvovali događaju verovatno su bili pomalo razočarani kada su shvatili da Lukas baš i nije imao njih na umu kada je stvarao prvi film.

“Znam da ne bi trebalo ovo da kažem, ali ovo je film za 12-godišnjake”, rekao je Lukas i dodao da je reč o projektu prvobitno namenjenom mladim osobama koje stupaju u mračne vode odraslog doba.

“Kada imate 12 godina, na pragu ste ulaska u stvaran svet. Uplašeni ste, ne znate šta će se dogoditi. U pitanju je mala ideja o stvarima na koje bi trebalo da obratite pažnju. Prijateljstvo, iskrenost, poverenje. Život na svetloj strani, izbegavanje mračne strane”, zaključio je režiser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 40 idi na stranu