Tea sisterke u još zabavnijim avanturama

Nove priče iz pera Tee Stilton – „Lekcija o lepoti" i „Misterija na Madagaskaru"

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Priča čuvenih Tea sisterki počinje na prestižnom koledžu Mišford, na kom borave deca iz celog sveta, spremna da dele iskustva, znanja i emocije. Ali Tea Stilton, specijalni dopisnik Mišjih novosti, uvek je spremna da sa njima pođe na uzbudljiva putovanja, sa kojih se vraća sa senzacionalnim člancima i fotografijama.

Kolet, Niki, Pamela, Paulina i Violeta kreću u nove pustolovine. Spakujte kofere i pridružite im se, jer nPutovanje u prirodu, istraživanje egzotičnih biljaka i životinja? Naši koferi su uvek spremni za avanturu. Pođite i vi sa nama!ove avanture donose još više uzbuđenja, ali i snažne poruke o hrabrosti, poverenju i prijateljstvu. Osim što ćete otkriti da pet devojaka obožava da putuje, saznaćete da one još više vole da pomažu prijateljima u nevolji, istražuju misteriozne slučajeve i rešavaju čak i najkomplikovanije zagonetke.

Lekcija o lepoti povešće vas u svet koledža Mišford, gde se priče o prijateljstvu, avanturama i tajnama prepliću sa svakodnevnim životom pet neodoljivih devojaka.

Kolet je upravo saznala nešto neverovatno. Ivet, vlasnica salona lepote na Ostrvu kitova, radila je i u Holivudu! Tajanstvena veza između prošlosti i sadašnjosti pokrenuće niz događaja koji otkrivaju mnoštvo tajni, a Tea sisterke upustiće se u istraživanje te misterije. Tako je započela jedna avantura... među četkama i karminima.

Misterija na Madagaskaru vas vodi na egzotično putovanje na kom ćete otkriti sve lepote divlje i netaknute prirode, ali i vrednost dubokog prijateljstva.

Dok se upuštaju u istraživanje egzotičnih biljaka i životinja, Tea sisterke otkrivaju da se na Madagaskaru kriju i tajne koje čekaju da budu otkrivene. Ovo avanturističko putovanje pretvoriće se u potragu za misterijom prepunom izazova.

Uzbudljivi dečji romani iz serijala o Tea sisterkama Lekcija o lepoti i Misterija na Madagaskaru dostupni su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.