Neodoljiva poklon-akcija na sajtu vulkani.rs: Do 27. jula samo na sajtu vulkani.rs

Dušu oplemenite knjigom, a lepotu duha i lica istaknite kvalitetnom kozmetikom. Samo putem sajta vulkani.rs, prvih 300 kupaca jednog od 54 BookTok hita u izdanju Vulkan izdavaštva obradovaćemo jednim proizvodom iz bogate ponude kompanije AVON.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Kvalitet je postulat koji nam je zagarantovao višedecenijsko trajanje na ovim prostorima, te smo za svoje verne čitaoce pripremili ovu neodoljivu akciju darivanja koja će trajati od 6. do 27. jula, odnosno do isteka zaliha.
Od sočnih romansi do nezaboravnih priča o poverenju i istrajnosti, u ponudi su čak 54 Vulkanova BookTok izdanja.

Ponoćna biblioteka Meta Hejga, autora svetskog bestselera Kad ljubav pobedi vreme, podsetiće vas da ne treba da potcenjujete važnost malih stvari. Roman Lore Dejv Poslednje što mi je rekao mogao bi vas navesti da se zapitate koliko zapravo poznajete one koje volite. Potražite izvanredne trilere Aleksa Majklidisa Tihi pacijent i Nevine, koji su autoru doneli svetsku slavu.
Zadivljujući roman nagrađivanog Stjuarta Tertona Đavo u mutnoj vodi preporučujemo ljubiteljima misterije.

Priča o zanemarivanju, krivici, odgovornosti i iskupljenju, Prvi dan proleća, u kojoj je Nensi Taker oslikala portret neželjenog, zanemarenog i nevoljenog deteta, dirnuće i najtvrđa srca. Blistavi ep o izdržljivoj mladoj ženi i njenoj potrazi za identitetom Pedeset imena za kišu Aše Lemi je složena emotivna priča o sukobu između generacija, sa iznenađujućim i brutalno iskrenim završetkom.

Pridružite se i vi milionima čitalaca širom sveta koje je očarala čarobna romantična saga argentinske spisateljice Mersedes Ron Tvoj greh. Romani Namine Forne Ratnice zlatne krvi i Nemilosrdne će vas povesti u svet ispunjen magijom u kom su žene moćne, a opasnost stvarna.

Kako upecati bogatog muža, Ljudi koje srećemo na odmoru, Samo čudovište i mnoge druge naslove sa liste najprodavanijih potražite na sajtu vulkani.rs i budite među prvima koji će dobiti AVON proizvod na dar.

NAPOMENE:
* Poklon-akcija traje do 27. jula, odnosno do isteka zaliha, na sajtu vulkani.rs.
** Uz jednu kupovinu, bez obzira na broj kupljenih knjiga, poklanjamo jedan AVON proizvod.