Humanitarni Dorćolmatine - da mali Nemanja pobedi bolest

Beograd -- Drugi humanitarni "Dorćolmatine" biće održan u petak, a prikupljena sredstava ići će za hitno lečenje sedmogodišnjeg Nemanje Damčevića.

Izvor: Tanjug
Podeli

"Dorćolmatine" trajaće od od 16 časova do jedan sat posle ponoći.

Organizatori navode da je Nemanji Damčeviću otkriven maligni tumor na mozgu, i prema mišljenju lekara zračenje i hemoterapija su hitni, a najbolja iskustva i rezultate u lečenju ove vrste tumora ima bolnica Gustav Roušy u Parizu.

Od saznanja da im je sin oboleo od ove opake bolesti, porodica Damčević čini sve da sakupi neophodan novac kako bi pomogla svom detetu.

Svesni da tu tešku bitku ne mogu dobiti sami i da im je pored pomoći rođaka i prijatelja, potrebna i pomoć svih ljudi, i onih koje ne poznaju, a kojih u našem gradu sigurno ima, porodica Damčević poziva sve da dođu i na ovaj način pomognu da se sakupi novac.

Organizator Dorćolmatinea je D bar, a tokom događanja biće zatvoren deo Dositejeve i Gospodar Jovanove ulice.

U okviru muzičkog programa biće održan džez koncert, nastupiće poznati di džejevi, a biće organizovane radionice kao raznovrstan program za decu.

Učesnici i prijatelji Dorćol Matinea su Grad Beograd, Ferdinand Knedle, Coca Cola, Heineken, Burger House, Pasta bar, Destilerija Zarić, Red Bull, Vinarija Zvonko Bogdan, Java Coffee & Lula Coffee, Dorćolska Pivara, Glaštic, Crna Ovca,...

Humanitarni računi otvoreni su kod Komercijalne banke: Dinarski 205-9011007127981-39 Sandra Damčević, korisnik računa Nemanja Damčević.
Devizni za uplate iz inostranstva RS35205903102407124975 Sandra Damčević, korisnik računa Nemanja Damčević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 160 idi na stranu