"Napao me rođak Gruevskog - prevrnuo je sto, guranje..."

Skoplje -- Poslanik SDSM Muhamed Zekri izjavio je da ga je fizički napalo obezbeđenje visokog funcionera VMRO DPMNE Saše Mijalkova koji je to demantovao.

Izvor: Beta
Podeli

Zekiri je, kako prenose makedonski mediji, rekao da je sinoć dok je bio u jednom kafeu u centru Skoplja, napadnut na zahtev Mijalkova koji je bliski saradnik i rođak lidera VMRO DPMNE Nikole Gruevskog.

"Incident je izazvalo obezbeđenje Mijalkova, a on je to direktno zatražio", rekao je poslanik SDSM, prenosi portal Faktor.mk.

Zekiri je rekao da je u kafeu bio sa svojim društvom i da im je prišla jedna osoba i rekla im da odmah napuste lokal jer je tu privatna zabava.

"Pokušao sam da mu objasnim da imamo rezervisan sto, ali ga je on prevrnuo. Zatim je počelo guranje, a ja sam video da je u lokalu Mijalkov. Jedan je onda izvadio policijsku značku, a drugi me je udario s leđa", tvrdi Zekiri koji je rekao da je to prijavio policiji.

Zekiri je kasnije na Fejsbuku napisao da ni posle višečasovnog čekanja u policijskoj stanici nije uspeo da da izjavu, zato što se, kako je naveo, "dežurni policajac plašio da je napiše, jer je spomenuo ime Mijalkova".

Bivši direktor Uprave za bezbednosti i kontraobaveštajne poslove Sašo Mijalkov je negirao sve tvrdnje Zekirija, navodeći da je "potpuna laž i kleveta da je Zekirija napao neko od njegovog obezbeđenja".

U saopštenju je Mijalkov zatražio od Zekirija da mu se hitno izvini, uz pretnju da će ga tužiti sudu ako to ne uradi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 138 idi na stranu