Nestala devojčica iz Železnika

Beograd -- Nestala je trinaestogodišnja Jovana Ibraimović iz Železnika. Policija poziva građane da se jave ukoliko imaju bilo kakve informacije.

Izvor: B92, RTS
Podeli

Nestala devojčica je visoka 168cm, srednje telesne građe, plavih očiju i duge smeđe kose.

Policija poziva građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o devojčici s fotografije, jave na broj 192 ili 011/2797-529 i 011/2797-542, ili se obrate najbližoj policijskoj stanici.

Jovanina majka rekla je za RTS da je njena ćerka nestala u ponedeljak. Taj dan Jovana se sa drugaricom igrala kod kuće, a zatim otišla da je isprati. Više se kući nije vratila.

Jovanina drugarica rekla je da su zajedno krenule ka autobuskoj stanici i na putu srele treću drugaricu. Jovana je sa njom otišla na Čukaričku padinu. Tamo je, kako ona kaže, Jovana prespavala u ponedeljak uveče.

U utorak ujutru Jovanina drugarica se vratila svojoj kući, a Jovana je rekla da kući ne želi i ne sme da ide zbog straha od reakcije roditelja zato što kod kuće dan ranije nije prespavala.

Jovana se uputila ka železničkoj stanici, kako bi otišla za Niš kod babe i dede. Kako kaže njena majka, Jovana u Niš nije stigla, a nestanak je prijavljen u ponedeljak.

Poslednji put je viđena u utorak ujutru na železničkoj stanici u Beogradu. Na sebi je imala šarenu majicu, crne helanke i bele patike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 116 idi na stranu