Esports B92.net

WoT – završen giveaway!

Došli smo i do kraja naše nagradne ankete u kojoj je ponovo učestvovalo preko 1.000 ljubitelja World of tanks a srećni dobitnik je korisnik Kerrigan sa Klanrur.rs foruma. On će dobiti svoju nagradu preko inboxa na forumu a ostalima želimo više sreće u nekom od narednih izvlačenja uz zahvalnost što ste nam pomogli da prikupimo neke vrlo zanimljive informacije o WoT zajednici kod nas.

Klanrur.rs, Miloš Hetlerović
Podeli
Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Prvo je vrlo prijatno iznenađenje da je skoro 70% učesnika ankete izjavilo da čita istorijske tekstove i da želi i dalje da ih vidi pa ćemo se truditi da ih bude još više u narednom periodu.

Drugo je jako zanimljivo bilo videti šta se ljudima sviđa a šta ne sviđa od poslednjih promena u igri. Kada govorimo o tome šta se igračima sviđa 29% učesnika je odgovorilo da im se sviđaju promene na artiljeriji, 26% da im se sviđaju novi Tier X laki tenkovi, 19% Ranked battles, 17% švedski tenkovi i tako dalje. Zanimljivo je da kada dođemo do toga šta se igračima ne sviđa opet je na prvom mestu promena artiljerije sa 32%, zatim novi premium tenkovi sa 23%, Tier X laki tenkovi sa 19% i tako dalje.

Sve u svemu očigledno je da igrači nisu baš zadovoljni pojavom novih, jačih, premium tenkova, ali je interesantno i primetiti da su mišljenja po pitanju artiljerije i Tier X lakih tenkova baš dijametralno suprotna – neki vole ove promene dok ih drugi mrze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.