Esports B92.net

Stiže Rewind opcija u StarCraft 2

Blizzard olakšava pristup našim snimljenim partijama.

nikola savić klan rur
Podeli
foto: Blizzard
foto: Blizzard

Bilo da ste hardkor ili kežual (ako takvi uopšte postoje?) StarCraft 2 igrač, znate da je ovo igra u kojoj uvek ima prostora za napredak, a jedno od osnovnih i idealnih oruđa za učenje na greškama jeste replay sistem, odnosno pregledavanje vaših partija kako biste saznali gde ste grešili i gde vas je protivnik nadigrao.

Trenutno, da biste gledali Replay morate da izađete iz partije, pronađete Replay, učitate ga i ona “premotate” do mesta koji vas interesuje. Blizzard od patcha 3.13 uvodi novu opciju zvanu “Rewind”, koja će značajno olakšati proces gledanja riplejeva.

Jednostavno, kada se završi partija, na Victory/Defeat ekranu će vam se pojaviti Rewind dugme i klikom na njega partija se momentalo pretvara u Replay koji odmah krećete da gledate i analizirate bilo koji njegov deo. Takođe će postojati Rewind opcija i u meniju tokom same partije – “Quit and Rewind”.

Rewind opcija će biti dostupna u svim modovima igranja koji podržavaju Replay sistem: Protiv AI, Multiplejer, Arcade i Co-op, i stiže uskoro u pomenutom patchu.

Zaista na prvi pogled sitan Quality of Life detalj, ali on je upravo to, nešto što će igračima gledanje riplejeva učiniti još komfornijim i bližim nego što sada jeste.

.

Prati B92 na Viberu

Starcraft 2

SC2 šampion sveta ByuN se nije plasirao na BlizzCon 2017!

Aktuelni StarCraft 2 šampion sveta i jedan od najboljih Terran igrača u istoriji ove igre, “ByuN” Hyun Woo, nažalost neće braniti tu titulu na BlizzCon 2017, jer nije uspeo da sakupi dovoljno WCS poena kako bi se našao u top 8 igrača iz Južne Koreje koji idu na BlizzCon svetsko prvenstvo.

Starcraft 2 ponedeljak 18.09. 13:05 Komentara: 4

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0

PtitDrogov nesportski potez na DreamHacku u Valensiji

Drugog dana DreamHacka u Valensiji gledali smo gomilu odličnih StarCraft 2 partija u okviru WCS Valensija, ali nažalost desilo se i nešto što ne volimo često da vidimo, pogotovo na najvećim turnirima gde bi igrači trebalo da se ponašaju maksimalno profesionalno i na visokom nivou.

Starcraft 2 subota 15.07. 13:52 Komentara: 0

Najavljene nove balans izmene za StarCraft 2

U poslednjem “Community Update” blogu na StarCraft 2 forumu, developeri su izrazili svoje mišljenje o par zanimljivih promena koje će se najverovatnije desiti negde nakon EM Season XII – Shanghai, a pre GSL vs. the World, što praktično znači početkom avgusta.

Starcraft 2 petak 14.07. 13:19 Komentara: 0
strana 1 od 10 idi na stranu