Esports B92.net

3 Battlerite heroja za početnike

Kako da uskočite u borbe u areni u ovoj fantastičnoj igri? Mi vam prikazujemo tri šampiona koja će vam pomoći da savladate osnove Battlerite igre.

KlanRUR, Veljko Vuković
Podeli
Foto: Stunlock Studios
Foto: Stunlock Studios

Battlerite je naizgled jednostavna igra. Borci u areni 3 na 3. Ko ostane poslednji na bojnom polju pobeđuje. Ova igra je, kao što smo više puta rekli, naslednik popularnog Bloodline Champions. Ova igra se ugasila između ostalog i zbog zahtevnosti prema igračima, da brzo savladaju gomilu informacija koje se dešavaju u samo dva minuta koliko traje runda. Kao u fajterskim igrama, imate malo vremena da sagledate šta vi radite, vaši saigrači a onda i protivnici.

Stunlock Studios je značajno usporio igru u Battlerite, te je igra postala značajno pristupačnija za nove igrače. Uvođenje nerangiranog igranja je takođe omogućilo novim igračima da bez bojazni isprobavaju nove šampione i da se navikavaju na rotacije njihovih veština u toku same igre.

Mi ćemo vam predstaviti tri šampiona koji su odlični za početnike u ovoj igri, kao i u samom arena žanru.

JADE

Foto: Stunlock Studios
Foto: Stunlock Studios

Jade je revolverašica koja se pridružila Battlerite areni da bi pronašla ubicu svoga brata. Naoružana sa dva pištolja i snajperskom puškom ona je ranged šampion koji odlično kontroliše tempo igre i zoniranje.

Njen Stealth joj dozvoljava da se brzo repozicionira i da iz istog koristi svoj Snipe koji prolazi kroz više protivnika. Kao veštinu za izvlačenje ona koristi Blast Vault, skok koji pritom i pravi stun na protivniku koji je u njenoj blizini. Njen ultimate Explosive Shells pravi splash damage, tako da iako ne pogodite direktno protivnika, ako je on u blizini - gubiće HP. Jade se odlično kombinuje sa drugim šampionima sa svojom Disabling Shot veštinom. Kada se protivnik rapidno približava i znate da će krenuti seriju veština po vama, Disabling Shot ga trenutno, da kažemo, mutira, te nije u mogućnosti da koristi svoje veštine 1.2 sekundi. Dovoljno vremena za saigrače da ozbiljno smanje HP tom borcu.

Držite distancu, pokrivajte svog healera i mudro koristite svoj Snipe, jer ga audio signal repetiranja odaje i daje priliku protivniku da se repozicionira ili koristi counter veštinu.

Ostale šampione za početnike možete pogledati na KlanRUR.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.