Esports B92.net

Igrajte Rainbow Six Siege besplatano ovog vikenda

Svi zainteresovani igrači će u vikendu pred nama imati priliku da probaju besplatno Tom Clancy’s Rainbow Six Siege u okviru akcije promocije koju radi UbiSoft.

nikola savić KlanRUR
Podeli

Ova strateška timska pucačina je za godinu dana uspela da stvori zavidnu zajednicu igrača i fanova, a čini se da polako uspeva i da se probije u ozbiljnije esports vode.

Upravo tokom vikenda za vreme trajanja ove promocije se održava Six Invitational turnir, sa nagradnim fondom od pozamašnih 200 000 dolara.

Besplatan vikend za igru uključuje kompletan sadržaj pune igre, sve mape, modove i operatore, i trajaće od četvrtka u 19h po našem vremenu, pa do nedelje u 22h, kada se završava besplatni period. Nakon ovoga se još oko nedelju dana nastavlja i promotivni period sa popustom od 50%.

Ceo ovaj promo period je deo veće promocije prvog velikog apdejta koji stiže za igru, naziva Operation Velvet Shell, koji izlazi 7. februara i koji donosi novu mapu Coastline i dva nova operatora španskih specijlanih snaga (Grupo Especial de Operaciones).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.