Esports B92.net

Planovi za 2017. u World of Warships

Možda ne tako popularan kao World of Tanks ali World of Warships ima veliki broj igrača i zainteresovane publike kojoj se Wargaming sada obraća jednim video klipom gde predstavljaju novine koje su planirane u 2017. godini. Ukratko biće tu novih brodova i celih grana, legendarni kapetani, player vs environment sukoba, klanova i zvučnih i vizuelnih poboljšanja a pojaviće se i novi tip naoružanja!

Klanrur.rs, Miloš Hetlerović
Podeli
Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Ono što će biti fokus kod novih brodova jesu Britanci koji će dobiti još dve nove grane. S druge strane trenutno je Francuska mornarica predstavljena u igri samo bojnim brodom Dankerk a u ovoj godini će se to promeniti i dobiće još dve cele nove grane. Opet vodiće se računa i o postojećim vozilima pa pre svega će sovjetski razarači biti razdvojeni na dve grane – one koji imaju veću vatrenu moć i one koje je lakše sakriti ali nisu toliko moćni što se naoružanja tiče.

Novine će se odnositi i na kapetane, pre svega uvođenjem većeg broja legendarnih kapetana. Ovo je prvo uvedeno sa Stivenom Sigalom i razvojni tim smatra da se jako dobro pokazalo pa možete očekivati više specijalnih kapetana. Takođe biće dodati novi skilovi i promenjen uticaj nekih a olakšaće se i otključavanjem poslednjeg skila tako da će igrači imati mnogo više borbenih opcija.

U jednom momentu u video klipu šef razvojnog tima pominje i uključivanje novog tipa naoružanja ali se za sada drži u tajnosti kakav bi to novi tip mogao biti i koji bi brodovi mogli da ga dobiju.

U toku Haloween eventa je ubačena i player vs environment opcija igranja koja je takođe dosta dobro prošla kod igrača pa će i ona biti ubačena za stalno, gde će igrači moći da prave svoje timove ili da budu uključeni u random ekipe. U tom pogledu će se razviti i sistem klanova kao i klanskih bitaka što je novina u World of Warships.

Na kraju ali ne najmanje važno zvukovi će doživeti određene izmene a biće omogućeno i da ih potpuno kastomizujete odnosno zamenite nekim zvukovima koji vama odgovaraju. Sve to će pratiti i određena vizuelna poboljšanja grafike u igri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.