Esports B92.net

Drugi dan bez iznenađenja, derbi lidera grupa beleži subotu

Za razliku od prvog dana koji je doneo poprilično neočekivane rezultate, rezultati drugog dana EULCSa mogu se prokomentarisati kao očekivani.

Nikola Milićević
Podeli

Misfits je sa 2-0 naidgrao poslednjeplasiranu ekipu grupe B, Mysterious Monkeys, i tako “ispratio” pobedu ekipe G2 i ostao izjednačen na drugom mestu grupe A upravo sa timom G2. S druge strane, MM beleži svoj sedmi poraz i nemaju više nikakve šanse za opstanak. Drugi meč dana igrali su Splyce i Ninjas in Pyjamas. Splyce sa laganih 2-0 iskorišćava kiks ekipa Unicorns of Love i H2K i prilazi im na tabeli. NiP je ovim porazom zabeležio i svoj deveti izgubljeni gejm iz isto toliko partija. Njima su ostala još 2 meča do kraja splita, a Roccat im beži za 3 pobede, što znači da je za “nindže” EULCS avantura završena, pa će novu šansu tražiti u turniru za mesto u ligi.

U subotu od 17h igraju se poslednji mečevi sedmog kola. U meču koji počinje u 17h sastaju se G2 i Vitality, dok će meč od 20h časova obeležiti derbi kola u kojem se sastaju prvolasirane ekipe grupe A i grupe B, Fnatic i Unicorns of Love.

Program kao i uvek pratite od 17h na twitch kanalima Fortune i EULCSa.

Izvor: Klan RuR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.