Esports B92.net

League of Legends All Star turnir – Ovo su izabrani igrači

Najpoznatiji League of Legends egzibicioni turnir, All Star, održaće se ove godine u Los Anđelesu od 7. do 10. decembra.

Nikola Milićević
Podeli

Ove godine očekuje nas malo drugačiji All Star događaj. Za razliku od prethodnih godina, kada su igrači iz različitih regiona bili podeljeni u dve ekipe, crvenu i plavu, odnosno vatrenu i ledenu, ovoga puta igrači će biti podeljeni po regionima iz kojih dolaze. Za sada su izglasane postave iz 7 od 8 regiona koji učestvuju i ostalo je da region Vijetnama, iz kojeg nam dolazi ovogodišnju učesnik svetskog prvenstva Gigabyte Marines, izabere svoje predstavnike. Ovo su predstavnici 7 izabranih regiona:

NA LCS: Hauntzer (TSM), Mike Yeung (P1), Bjergsen (TSM), Sneaky (C9), Aphromoo (CLG)

EU LCS: sOAZ (FNC), Jankos (H2K), PowerOfEvil (MSF), Rekkles ( FNC), IgNar (MSF)

LPL: 957 (WE), MLXG (RNG), Xiye (WE), Uzi (RNG), Meiko (EDG)

LCK: Cuvee (SSG), Ambition (SSG), Faker (SKT), PraY (LZ), GorillA (LZ)

LMS: Ziv (AHQ), Karsa (FW), FoFo (JT), BeBe (JT), SwordArt (FW)

TCL: Thaldrin, Stomaged, Frozen, Zeitnot, Zergsting

CBLOL: VVvert, Revolta, Kami, brTT, Dioud

Zanimljivo je da se u postavi Evrope ne nalazi ni jedan član ekipe G2, koja već 4 splita za redom dominira evropskim regionom, kao ni najboljeg američkog ADC-a, Doublelifta. Imajući u vidu da fanovi League of Legendsa glasaju za učesnike All Star događaja, izostavljanje pojedinih favorita možda i ne iznenađuje toliko. Kao i na svakom turniru i ovde Južna Koreja ulazi kao favorit jer njihova postava možda predstavlja i najbolju postavu koju je LCK imao ove godine. Zabava nas sigurno očekuje, kao i na svakom dosadašnjem All Star turniru!

Izvor: Klan RuR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.