Esports B92.net

EUCS: PSG i Origen izgubili svoja mesta u ligi

Nakon prošlonedeljnih rezultata bilo je jasno da će LoL tim francuske fudbalske ekipe PSG ispasti nezavisno od rezultata poslednjeg kola. A ovog vikenda, mečevi evropskog Challenger Seriesa odlučili su koja će se to ekipa boriti za svoje mesto u ligi. Kao što se iz naslova može zaključiti, u pitanju je Origen.

Nikola Milićević
Podeli

U direktnom okršaju između ekipa Origen i Red Bull, organizacija čiji je vlasnik proslavljeni evropski mid lejner, Enrike “xPeke” Martinez, izgubila je prvi meč i tako izgubila sve šanse da opstane u ligi. Ispostavilo se na kraju da dovođenje komplet novog rostera nije donelo baš najbolje rezultate. Origen je iz 10 mečeva imao skor 2-8 kao i poslednjeplasirani PSG pa će se Origen pridružiti Parižanima u kvalifikacijama za EUCS spring split 2018. godine u nadi da će sačuvati svoje mesto u drugom rangu evropske LoL lige.

Giants i Shalke04 zadržali su svoja prva dva mesta na tabeli, treće mesto na tabeli zauzela je ekipa Red Bull, dok je ekipa Wind and Rain završila na četvrtom mestu, pa će ove četiri ekipe igrati kvalifikacije za EULCS naredne sezone. Evo i konačne tabele po završetku EUCSa:

Izvor: Klan RuR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.