Esports B92.net

EULCS: Duel Nindža i tima Vitality otvara peto kolo

Nakon završetka Rift Rivals turnira, došlo je vreme da se vratimo na regularne lige širom sveta. Danas počinje peto kolo evropskog LCSa, u standardnom terminu od 17h, a i u ovom kolu igraju se “mešani” mečevi u kojima se sastaju ekipe iz obe grupe.

Nikola Milićević
Podeli

Prvi meč igra se od 17h, a u njemu će se sastati ekipe Ninjas in Pyjamas i Vitality. Nindže još nisu pronašle pobedu i bez sumnje predstavljaju najgoru ekipu u evropi sa skorom 0-7. Ni njihovi protivnici Vitality nije preterano bolji. Imaju jednu pobedu više od poslednjeplasirane ekipe grupe B, Mysterious Monkeys, i svaki meč će im biti krucijalan u borbi za zadržavanje svog slota u narednoj sezoni.

Drugi, i poslednji, meč dana igraju Roccat i H2K od 20h. Roccat je u istoj situaciji kao i Vitality, sa skorom 2-4 nalaze se na pretposlednjem mestu grupe A. S druge strane, njihov protivnik, H2K, ne igra loše. Nalaze se nadomak prvog mesta, i upravo ovaj duel može ih još više približiti prvoj poziciji na tabeli grupe B, na kojoj se trenutno nalazi finalita Rift Rivalsa, ekipa Unicorns of Love.

Strim počinje od 17h, a mečeve kao i uvek možete pratiti na EULCS Twitch kanalu, kao i Fortuna Twitch kanalu u koliko želite da najelitnije evropsko LoL takmičenje ispratite na srpskom jeziku.

Izvor: Klan RuR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.