Esports B92.net

Poznati svi učesnici EU Challengera

Posle sinoćnih kvalifikacionih mečeva poznata su poslednja dva učesnika EU Challenger Summer Split, Wind and Rain i Red Bulls.

Uroš Delić KlanRUR
Podeli

AGO Gaming i Milica nisu uspeli da prođu grupnu fazu, posle solidnog prvog dana koji su završili sa skorom 1:1. Usledio je blagi šok doživeši tri uzastopna poraza i tako završivši grupnu fazu na pretposlednjem mestu sa skorom 1:4. Milica je i posle prvog dana nastavio da pruža više nego solidne partije ali to nije bilo dovoljno za prolazak u eliminacionu fazu.

Prvo polufinale, Wind and Rain protiv Tricked Esporta je završeno neočekivano, trijumfovao je WaR sa 3:0. Niko nije očekivao da će se jedna mala nepoznata ekipa tako dobro pokazati i obezbediti sebi mesto u Challengeru. U finalu su bili više nego dominantni i sasvim zasluženo pobedili Tricked.

Drugi meč tim LDLC protiv Red Bullsa je nešto drugačiji bio, ovog puta favorit je pobedio. Ekipa RB je imala nešto slabiji početak turnira, ali kako je turnir odmicao i mečevi prolazili, njihova forma se uzdizala, što su pokazali u finalu pobedivši ekipu LDLC sa laganih 3:0.

Tim LDLC i Red Bulls će odmeriti snage sa ekipama GIANTS! Gaminga, Origena, PSGa i Schalkea 04 u letnjoj sezoni EU Challengera.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.