Esports B92.net

Adrian poslednje pojačanje za Team Liquid

Bivši igrač ekipe Phoenix 1 i ekipe Immortals, Adrian „Adrian“ Ma postao je novi član ekipe Team Liquid. On će zameniti dosadašnjeg supporta Metjua „Matt“ Elentu, ali će svoj prvi meč u novom timu odigrati tek sledeće nedelje.

nikola savić klan rur, Stefan Andrejić
Podeli
foto: Riot Games
foto: Riot Games

Adrian važi za jednog od najboljih support igrača u NA LCS-u, što govori činjenica da ima treći najbolji KDA (3.8) što se tiče support pozicije. On će zameniti Matta, koji, upravo ima najlošiji KDA (2.3) od svih supportova u ligi, te je ova odluka razumna i ispravna. Adrianov partner na bot lejnu biće vetaran Jiliang „Doublelift“ Peng, te će biti zanimljivo videti kako će njih dvojica sarađivati. Adrian je prošle godine imao sjajnu sezonu u ekipi Immortals, takođe i odličan start sa ekipom Phoenix 1, te je malo zaučuđujuće zbog čega se Adrian odlučio da iz ekipe koja je na 4. poziciji, pređe u ekipu koja se bori za opstanak. Postoje glasine da je Adrian veoma toksičan igrač i da je upravo zbog njega, Rami „Inori“ Čaragah smenjen sa džangl pozicije u timu Phoenix 1. Sa druge strane, možda je video potencijal u novoj postavci Team Liquid-a.

Čelnici Team Liquid-a, na čelu sa vlasnikom Stivom „Liquid112“ Arhančetom, ozbiljno su se posvetili rešavanju problema unutar tima. Bot lejn je bio najslabija tačka u ekipi, što sada nije slučaj. Team Liquid, sa ovom novom postavkom, po mišljenju mnogih, može vrlo lako da izvuče sezonu i uđe u plej-of. Oni će sledeći meč odigrati protiv ekipe Cloud 9, gde ćemo moći da vidimo povratak Doublelifta, dok ćemo Adriana gledati tek sledeće nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.