Esports B92.net

Drugo kolo Fortuna Championship Series počinje danas

KlanRUR
Podeli

Danas nastavljamo sa drugim kolom FCS-a! Dan otvaramo susretom Partizana i ekipe X25 eSports, a zatvarmo sa mečom između ASUS ROG Elite i Team Reject.

Partizan eSports vs X25 eSports

X25 eSports je prošle nedelje odigrao nerešeno svoj prvi meč, dok je Partizan pretrpeo poraz u oba meča protiv ekipe RuR. Jedan od načina da Partizan preuzme vođstvo i pobedi je igra oko njihovog toplaner-a Migija, koji svoju prednost može da prenese na ostale delove mape. Partizan trenutno ima urođenu slabost zbog činjenice da imaju dva nova igrača, a potrebno je dosta vremena da se timska sinergija razvije. Sa druge strane, tim X25 nije menjao ni jednog igrača svoje postave tako da nemaju sličnih problema. Ukoliko X25 odigra svoje karte kako treba i ne napravi greške na lejnovima koje mogu biti kažnjene, imaju velike šanse da se povrate sa +3 poena na tabeli.

ASUS ROG Elite vs Team Reject

Reject je u svom prvom meču pokazao da može da izađe na kraj sa jakim timovima. Videli smo da imaju odličnu sinergiju tokom timskih okršaja i da sa velikom dozom sigurnosti izvršavaju sve što zamisle. Ukoliko uspeju da ispeglaju rotacije i da čine više proaktivnih akcija umesto da reaguju na protivnika mogu izaći kao pobednici ovog susreta.

Postava ASUS-a ima već dokazane igrače i dosta timskih uspeha. Baxa, Kalu, Zdengvo, ni jednom igraču nije strano da iznese meč ukoliko tim odluči da uloži dostupne resurse u njih. Generalno će gledati da naprave prednost preko Baxauera koji će potom zajedno sa Kaluom to preneti na botlane i odatle ostvariti kontrolu nam zmajem i ostalim strateškim ciljevima na mapi.

Vidimo se u drugom kolu Fortuna Championship Series večeras od 20:00h na Twitch kanalu: twitch.tv/fortunagamingtv

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.