Esports B92.net

HotS: Ukradite piratu zlato i pobedite u novom Brawlu!

Blackheart je postao malo i previše pohlepan. Traži mnogo više novčića kako bi opalio svoj top. Sreća pa smo pronašli njegove mape sa blagom, tako da je zabava zagarantovana!

Nikola Rančić KLAN RUR
Podeli

Konačno nam je stigao novi Brawl u Nexus – Booty Coffers. Kao što možete i da pretpostavite ove nedelje selimo se na Blackheart’s Bay, ali u malo drugačijoj atmosferi. Što se tiče izbora heroja, to je ostalo standardno. Shuffle pick – birate jednog od tri random dodeljenih heroja. Talenti i leveli teku kao u normalnim partijama (što i nije baš najbolja zamisao za Brawl).

Ono u čemu se Booty Coffers razlikuje od standardnog Blackheart’s Baya je način kako se blago osvaja. Chestovi se pojavljuju odmah na startu i razmak između njih je drastično smanjen. Promenjene su lokacije na kojima može chest da se stvori. Takođe. postoji mogućnost da se pojavi jedan veliki chest sa čak 15 novčića.

  • Fortovi i Keepovi donose 10 novčića
  • Kampovi donose do 5 novčića
  • Boss donosi čak 15 novčića

Sada sledi najzanimljivi deo. Potrebno vam je čak 100 novčića kako biste pobedili Brawl. Da, zaboravite na klasičnu predaju od 10/12/14 itd, onog trenutka kada predate 100 novčića Blackheart puca direktno na neprijateljski Core. Naravno, pirat ne predaje svoje blago tako lako pa ćete morati da se namučite pošteno. Blackheartov brod puca na chestove sa blagom na svake dve sekunde i pravi prilično veliku štetu!

Jeste da je mapa standardna i takvi Brawlovi obično budu dostadni, ali ovog puta zaboravite na lanovanje i rušenje Fortova. Fokusirajte se isključivo na novčiće i imate konastant “Brawl” kakav i treba da bude!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.