Esports B92.net

Najbolji HotS igrač sveta vraća se na pro scenu

Ako ste ikada pogledali neki veliki internacionalni turnir, morali ste da čujete za MVP Black i njihovog najboljeg igrača Richa. Iz ove eSports organizacije najavljivali su promene u rosteru kod svojih HotS timova, ali niko nije očekivao ovaj veliki povratak.

nikola rančić KlanRUR
Podeli

Najbolji igrač sveta Rich se vraća u tim gde je proveo najveći deo svoje karijere. Odluku da se povuče sa pro scene, doneo je krajem prošle godine, pred početak HGC lige. Bio je to veliki šok za sve fanove. On će zameniti mesto MerryDaya u timu, nakon Mid-Season Brawla. S obzirom da je MerryDay support igrač MVP Blacka, možemo da očekujemo neke promene uloga u timu. Velika bi šteta bila da jedan igrač kao što je Rich bude na support poziciji.

Pored ovih promena u glavnom timu, MVP Miracle takođe će imati promene u rosteru. Tim koji je najviše iznenadio na Plej-ofu za Mid-Season Brawl. Uspeli su da stigu čak do finala, gde ih je sačekao bratski tim. Darvish i Hongcono napuštaju tim, a njihove pozicije zameniće Jaehyun, support igrač Team GG i Judy, tank igrač iz Team Blossom.

Na žalost nećemo moći da uživamo u majstorijama Richa na Mid-Season Brawlu, ali to ne znači da MVP Black nije jedan od glavnih favorita za osvajanje tunira.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.