Esports B92.net

HotS All-Star vikend na DreamHack Summer 2017

Kada neko kaže All-Star odmah pomislimo na NBA i čuveni okršaj Istoka i Zapada. Međutim mi smo ovde zbog prvog Heroes of the Storm All-Star meča koji organizuje Blizzard.

nikola rančić KlanRUR
Podeli

Posle veoma uspešnog eventa koji su organizovali prošle godine na velikom internacionalnom događaju koji se odigrao na Gamescom-u u Nemačkoj, gde su se borili poznati strimeri i kasteri u epskom okršaju Horde i Alliance, iz Blizzarda su spremili novi epski okršaj. Uporedno sa Mid-Season Brawlom koji se odigrava ovog juna u švedskoj, održava se i DreamHack Summer 2017. Na ovom događaju Blizzard pravi dva legendarna rostera sastavljena od najboljih pro igrača koji će se boriti u tri Bo3 meča da pokažu koja strana sveta je najbolja. Prvi meč igra se po standardnim HGC pravilima, ali za drugu i treću seriju spremili su za nas nesvakidašnja pravila.

Najbolji deo smo ostavili za kraj. Baš VI ste ti koji odlučuju o sastavu rostera. Brzo vaše mišive u ruke i glasajte za svoje omiljene pro igrače iz Evrope, Amerike, Južne Amerike i Australije. Glasanje možete obaviti na OVOM linku.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.