Esports B92.net

HotS: Blizzard časti sa Mega Hero Bundle od 25. aprila!

Blizzard časti sve nove i stare igrače sa čak 20 besplatnih heroja i paketom koji vama najviše odgovara!

nikola savić klan rur Izvor:
Podeli
foto: Blizzard
foto: Blizzard

Blizzard ne prestaje da nas oduševljava sa sjajnim vestima kada je HotS 2.0 u pitanju. Spremili su još jednu veliku nagradu za sve igrače 25. aprila odmah po dolasku nove ere HotS-a. Ova vest najviše će obradovati nove igrače, ali i stare veterane kojima možda baš ovi heroji fale da upotpune kolekciju. O čemu je reč?

Blizzard je spremio Mega Hero Bundle koji sadrže 20 heroja, svaka sa jedinstevnom temom. To su Assassin Mega Bundle, sastavljena od skoro svih assassina u igri. Zatim Bundle koji sarži po nekog heroja iz svake klase. Treći Bundle na raspolaganju sadrži skoro sve Support i Specialist heroje. Dok se poslednji Tank i Bruisers Bundle sastoji od jakih frontline heroja. Na vama je da odlučite koji vam od ova četiri Bundle paketa najviše leži, a Blizzard vas nagrađuje for free.

Svako ko se uloguje u igru od 25. aprila do 22. maja dobija od Blizzarda na poklon 100 Gems, koji su dovoljni za kupovinu jednu od ovih Mega Hero Bundle kombinacija. Napravite svoj izbor pametno, jer jednom kada potrošite ovih 100 Gems nećete moći da kupite ostale Bundlove. Za starije igrače kojima ovaj Bundle i ne značni mnogo, naš savet je da napravite novi account i možete sebi da obezbedite 20 heroja koji su dovoljni da odmah uskočite u Hero ili Team League.

Verujemo da je težak izbor pred vama, tako da će možda ova mala anketa koju je Blizzard sproveo da vam pomogne pri odluci. Sadržaj svakog Mega Hero Bundlea i anketu možete pronaći na ovom linku.

Prati B92 na Viberu

HotS

Kel’Thuzad – pregled osnovnih osobina

Blizzard je otkrio sve detalje vezano za novog heroja koji stiže u Nexus. Kel’Thuzad je novi assassin heroj. Kao i svaki mage heroj u igri, odlikuje ga veliki damage ali po ceni malog survavibilitya. Međutim, za razliku od ostalih mage heroja, Kel’Thuzad ima odličnu kontrolu bojnog bolja sa raznim oblicima CC magija, kao što su slow, root i stun.

HotS utorak 22.08. 13:49 Komentara: 1

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0

Predstavljamo timove za Western Clash: EU region

Western Clash samo što nije počeo. Timovi završavaju sa bootcampom i polako pristižu u Kijev gde će ovog vikenda ponovo odmeriti snage na internacionalnom nivou. U ovom članku predstavićemo TOP 3 tima sa EU regiona koji će predstavljati Evropu na prvom LAN tuniru u drugom delu sezonu.

HotS sreda 2.08. 19:29 Komentara: 1

Garrosh stigao na PTR

Nekada veliki vojskovođa i Warchief Horde zbog svoje prevelike mržnje prema Alijansi zaratio je sa obe frakcije. Garrosh, sin legendarnog Grom Hellscreama, stigao je na PTR test server da seje svoj strah i po Nexusu.

HotS utorak 1.08. 18:49 Komentara: 3

HGC: Završen prvi deo sezone, Expert i Liquid idu na Clash

Nakon 5. kola konačno smo dobili sve predstavnike EU regiona na Western Clashu. To su već poznati Fnatic, kojem su se priključili Team Expert i Team Liquid na putu za Kijev. Ne za se šta je veće iznenađenje na kraju prvog dela sezone. Da li to što Team Dignitas nije uspeo da se kvalifikuje na LAN turnir ili što je Fnatic izgubio najlakši meč u sezoni?

HotS ponedeljak 24.07. 17:07 Komentara: 0
strana 1 od 9 idi na stranu