Esports B92.net

HotS: Blizzard časti sa Mega Hero Bundle od 25. aprila!

Blizzard časti sve nove i stare igrače sa čak 20 besplatnih heroja i paketom koji vama najviše odgovara!

nikola savić klan rur Izvor:
Podeli
foto: Blizzard
foto: Blizzard

Blizzard ne prestaje da nas oduševljava sa sjajnim vestima kada je HotS 2.0 u pitanju. Spremili su još jednu veliku nagradu za sve igrače 25. aprila odmah po dolasku nove ere HotS-a. Ova vest najviše će obradovati nove igrače, ali i stare veterane kojima možda baš ovi heroji fale da upotpune kolekciju. O čemu je reč?

Blizzard je spremio Mega Hero Bundle koji sadrže 20 heroja, svaka sa jedinstevnom temom. To su Assassin Mega Bundle, sastavljena od skoro svih assassina u igri. Zatim Bundle koji sarži po nekog heroja iz svake klase. Treći Bundle na raspolaganju sadrži skoro sve Support i Specialist heroje. Dok se poslednji Tank i Bruisers Bundle sastoji od jakih frontline heroja. Na vama je da odlučite koji vam od ova četiri Bundle paketa najviše leži, a Blizzard vas nagrađuje for free.

Svako ko se uloguje u igru od 25. aprila do 22. maja dobija od Blizzarda na poklon 100 Gems, koji su dovoljni za kupovinu jednu od ovih Mega Hero Bundle kombinacija. Napravite svoj izbor pametno, jer jednom kada potrošite ovih 100 Gems nećete moći da kupite ostale Bundlove. Za starije igrače kojima ovaj Bundle i ne značni mnogo, naš savet je da napravite novi account i možete sebi da obezbedite 20 heroja koji su dovoljni da odmah uskočite u Hero ili Team League.

Verujemo da je težak izbor pred vama, tako da će možda ova mala anketa koju je Blizzard sproveo da vam pomogne pri odluci. Sadržaj svakog Mega Hero Bundlea i anketu možete pronaći na ovom linku.

Prati B92 na Viberu

HotS

MSB Plej-of: Može li Fnatic konačno do prve velike titule?

Pravo je zadovoljstvo bilo gledati dva EU tima u finalu Upper Bracketa. Obično smo navikli da bude obrnuta situacija, ali ovog puta Lower polufinale je bilo između dva KR tima. Nekada svetski šampioni, L5 i MVP Blacka našli su se u nezgodnoj situaciji i na žalost jedan od njih morao je da ispadne. Najvaili smo uzbudljiv turnir, ali ovo je mnogo više nego što smo očekivali.

HotS ponedeljak 19.06. 11:56 Komentara: 3

HotS: Počinje najbitniji turnir sezone – Mid-Season Brawl

Posle kratke pauze, konačno je stigao najbitniji turnir sezone, Mid-Season Brawl. Narednih deset dana uživaćemo u majstorijama najboljih timova iz celog sveta. Timovi iz Evrope, Amerike, Koreje, Kine, Južna Amerike i Australije došli su u Švedsku samo sa jednim ciljem – da pokažu ko je najbolji tim na svetu.

HotS petak 9.06. 19:15 Komentara: 1

Najbolji HotS igrač sveta vraća se na pro scenu

Ako ste ikada pogledali neki veliki internacionalni turnir, morali ste da čujete za MVP Black i njihovog najboljeg igrača Richa. Iz ove eSports organizacije najavljivali su promene u rosteru kod svojih HotS timova, ali niko nije očekivao ovaj veliki povratak.

HotS četvrtak 8.06. 07:36 Komentara: 0

Malthael stigao na PTR, izmene na Malfurionu i Thrallu

Svaki patch sa okruglim brojem donosi velike promene u igri. Ovog puta patch 26.0 na prvi pogled nema toliko promena, ali zato donosi sa sobom dva velika reworka na zanimljivim herojima i bitne izmene na Bolt of the Storm talenat. Dosta je Malfurion vladao metom.

HotS utorak 6.06. 13:25 Komentara: 0

HotS: Gale Force eSports popunio redove

Nije prošlo ni 48 sati kako su slobodno agenti, a KingCaffeine i k1pro već su pronašli svoj novi dom. Još uvek se nije slegla prašina o raspadu B-Stepa, ali Gale Force eSports ne gubi vreme. Odmah su ugrabili dva bivša šampiona BlizzCon-a, i uvrstili ih u svoje rodove.

HotS četvrtak 1.06. 16:43 Komentara: 0
strana 1 od 7 idi na stranu