Esports B92.net

Ponovo ćemo moći da kupujemo Wild Hearthstone setove!

Od uvođena Standard i Wild formata u Hearthstone, početkom prošle godine, jedna stvar mnogim igračima nije bila jasna – zašto je sav Wild sadržaj povučen iz prodavnice?

Nikola Savić KlanRUR
Podeli

U početku je bilo razumljivo da Blizzard želi da podstakne igrače, pre svega početnike, da se fokusiraju na bitniji deo, a to su setovi u Standard formatu.

Ipak vremenom su se mnogi pitali, pogotovo igrači koji su kasnije krenuli da igraju, zašto ne mogu da pristupe starim setovima i time praktično u Blizzardu “kradu” od novih igrača priliku da ikada iskuse Hearthstone Avanture ili neke stare deckove, jer je bilo moguće jedino kraftovati stare karte, ne i kupiti ih, što znači da je igrati Wild bilo izuzetno skupo i nepraktično za svakog ko je počeo da igra nakon uvođenja formata.

Sada je tome došao kraj, jer će “u nadolazećim nedeljama”, kako piše u zvaničnoj objavi o ovome, ponovo postojati prilika da se kupuju stari setovi, ali kako stvari stoje – jedino pravim parama, ne i goldom iz igre, jer će se kupovina obavljati jedino preko prodavnice na Battle.net sajtu, ne i u samoj igri gde se setovi kupuju i parama i goldom.

Ovo ponovno vraćanje Wild setova u prodavnicu je zgodno najavljeno u isto vreme kada traje i Hearthstone Wild Open, na kome ćemo dobiti prvog Hearthstone Wild šampiona.

Da li planirate da kupujete Wild setove? Ukoliko nikada niste imali prilike da iskusite igranje legendarnog Naxxramasa, prve Hearthstone avanture, mi vam to svakako preporučujemo!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.