Esports B92.net

Imamo datum izlaska za Journey to Un’Goro?

nikola savić klan rur
Podeli

Nova Hearthstone ekspanzija Journey to Un’Goro je trenutno najavljena za početak aprila, ali još uvek nemamo tačan datum njenog izlaska.

Na packovima koji vam stoje i čekaju da budu otvoreni trenutno piše “dostupno sredinom aprila”, što je zabrinulo igrače da je ekspanzija možda pomerena za koju nedelju, ali se javio Ben Brode i potvrdio da to nije istina.

Ipak, jedan od najstarijih trikova kojima se okreću fanovi kada žele da saznaju kada će sadržaj iz neke igre biti otključan je i ovoga puta upalio. Sve što je potrebno je da neko pomera datum na Windows sistemu dan po dan u budućnost sve dok ne ubode dan kada mu Hearthstone dozvoli da otvori zaključan pack. Ovoga puta je za Journey to Un’goro pack to bio 6. april, što nam ne ostavlja puno prostora za sumnju da će upravo to i biti datum izlaska. Naravno, ukoliko pokušate da prevarite sistem, desiće se bag, kao što možete videti ispod.

Šesti kao datum izlaska ekspanzije deluje sasvim logično, to je četvrtak, jedan od dana kada Blizzard radi apdejte i taman se uklapa u “rani april” kao datum izlaska. Da li će stvarno i biti 6. april, ostaje nam da sačekamo i vidimo, a u međuvremenu sutra možete videti šta potencijalno možete otvoriti u tom packu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.