Esports B92.net

SoNNeikO ponovo u Natus Vincere

Posle perioda u kom nijedna strana nije profitirala, sjajni igrač se vraća u organizaciju sa kojom je postigao najveće uspehe!

KlanRUR
Podeli

Ukrajinski Dota gigant već dugo ne može da nađe odgovarajuću postavu koja bi ekipu približila nivou iz dana stare slave. Poslednji pokušaj uopšte nije izgledao loše – iz ekipe su otišli Ditya Ra, SoNNeikO i ArtStyle a došli su Pajkatt, Biver i -rNm.
Ovaj sastav je izgledao poprilično solidno u odnosu na poslednje dane stare postave u Na’Vi a u limitiranom vremenu koje su imali za pripreme pronašli su zajedničku igru koja je bila dovoljno dobra za drugo mesto u CIS Kiev Major kvalifikacijama ali nedovoljna za pojavljivanje u samom Kijevu. Kao krivca su gledaoci uglavnom isticali -rNm i njegov individualni kvalitet.

Na drugoj strani SoNNeikO je otišao i igrao u timu Vega Squadron čija je nova postava obećavala mnogo ali u suštini nije postigla ništa vredno pomena. Usledio je period igranja u drugim manjim timovima i period bez aktivnog ugovora.

Upravo SoNNeikO i Na’Vi danas objavljuju da obnavljaju saradnju, na štetu -rNm-a koji je raskinuo ugovor sa Na’Vijem, ekipa Vega Squadron je objavila da se i zvanično razilazi sa SoNNeikOm, koji je od danas aktivan igrač Na’Vi postave, i sigurno je pojačanje istoj.

Tim sada izgleda ovako:

  1. Pajkatt
  2. Dendi
  3. GeneRal
  4. SoNNeikO
  5. Biver

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.