Esports B92.net

DAC2017 - Team Liquid i Team Faceless na završnom turniru

KlanRUR
Podeli

Bracket faza kvalifikacija za Dota Asia Championship 2017 je gotova barem u Evropi i South East Asia regionu.

U Evropi su B)ears i Team Liquid dominirali kroz bracket fazu, i sreli su se i u winner’s bracket finalu, i u velikom finalu kvalifikacija. Oba puta je Team Liquid pobedio, izgubivši samo dve pojedinačne partije, jednu od NiP, drugu od upravo B)ears. B)ears je odigrao sjajno kroz čitave kvalifikacije i ovaj novi tim na sceni izgleda kao da ima svetlu budućnost pred sobom. Dva puta su Fata i drugari savladali C9 sa 2:0 ali je Team Liquid bio preveliki zalogaj za njih.

I u SEA regionu smo imali isti susret u winner’s bracket finalu kao i u velikom finalu kvalifikacija, ali sa mešovitim rezultatima, Team Faceless je morao da odigra protiv svih protivnika u bracketu, po jednom su pali Mineski i TNC i WG.Unity, ali ne pre nego što je WG.Unity poslao Team Faceless u finale loser bracketa. Na popravnom duelu u velikom finalu, iceiceice je briljirao i Team Faceless se revanširao WG.Unity “kad je bilo bitno”, tako da ćemo martu gledati upravo njih u grupama na završnom eventu.

Danas je počelo odigravanje bracket faze kvalifikacija u NA i CIS regionima, a mečeve možete pratiti na BeyondTheSummit Twitch kanalu.

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.