Esports B92.net

Binary Dragons odličan u Hellcase kupu

Pored Esport Balkan Lige, najbolji srpski tim bije bitke na još jednom frontu, u Hellcase kupu.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Počela je nova sezona Hellcase kupova. Možemo reći da Binary Dragons, sada već tradicionalno, ovde beleži sjajne rezultate. Kako turnir u organizaciji poznatog sajta za skinove stalno raste, nagrade su sve veće, a samim tim i protivnici bolji.

Ovoga puta imamo 16 ekipa podeljenih u dve grupe. Neka od zvučnijih imena su PRIDE, North Academy, EnVyUs Academy, Nemiga, iGame… Sam turnir ima nagradni fond od 10 000 dolara, ali timovi ovoga puta dobijaju i novac od publike, tzv. crowdfunding. Pa tako, recimo, pobedniku pripada 4 000 dolara i 40% crowdfundinga, a drugoplasirani dobija upola toliko.

Binary Dragons je jedini srpski predstavnik na turniru i nalazi se u grupi A. Zmajevi su da sada odigrali 4 meča i imaju skor 3-1. Učešće na turniru su otvorili porazom od ekipe KORABA POTUNA 16:13 na Infernu. Usledio je duel protiv ekipe Nemiga od koje su bili bolji 16:14 na Mirage. Na istoj mapi dobili su finski iGame.com 16:11. Poslednji duel odigrali su protiv Spirit Academy, a protivnicima su prepustili samo jednu rundu na Trainu 16:1.

Ovim pobedama, naš tim je obezbedio drugo mesto u grupi A, a iznad njih je samo ekipa EnVyUs Academy, koja ima i jedan meč više, a poredak u obe grupe izgleda ovako:

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.