Esports B92.net

ScreaM je novo pojačanje za Team EnVyUs

CS:GO sastav tima EnVyUs juče je dobio novo pojačanje u vidu dojučerašnjeg igrača G2 Esports, Adila “ScreaM” Benrlitoma.

nikola savić klan rur
Podeli

Ovaj dvadesetdvogodišnji Belgijanac marokanaskog porekla ima veoma šarenoliku sedmogodišnju CS karijeru iza sebe, sa velikim brojem timova i transfera, tako da je pravo čudo da je čitavih godinu dana proveo u timu g2 esports, ali je tim ipak napustio početkom februara, kada mu je istekao ugovor.

Imao je veoma uspešnu godinu u g2, sa gomilom titula i finala sa premijer i major turnira, gde se svakako izdvaja titula na Esports Championship Series, vredna 250 000 dolara.

Nakon što je pre par nedelja napustio tim, praktično do juče je bilo nejasno čije će boje nositi u ovoj godini, a izgleda da su se oko njega borili EnVyUs i FaZe Clan, koji je za 500 000 dolara kupio našeg Nikolu “NiKo” Kovača, tako da im para za dobru ponudu sigurno nije manjkalo.

Ipak, ScreaM je na kraju završio u redovima Team EnVyUs, od danas i zvanično, a sve je to bio deo jedne mnogo veće razmene koja se nakon ELEAGUE Major desila na francuskoj CS:GO sceni, kada je nastao francuski super tim

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.