Esports B92.net

Logitech G najavio CS:GO 1vs1 Showdown za Srbiju

Logitech G, GameS i pvpro.com su najavili veliki 1 na 1 turnir za državljane Srbije sa mnoštvom bogatih nagrada.

KlanRUR, Veljko Vuković
Podeli
Foto: screenshot
Foto: screenshot

Logitech G nam donosi jedan od najvećih Counter Strike: Global Offensive događaja za igrače iz Srbije, pod imenom CS:GO 1vs1 Showdown. Ovaj turnir je potpuno besplatan i održaće se online, na pvpro.com CS:GO platformi, koja je obezbedila 4000 mesta za zainteresovane igrače, od kojih će najboljih 640 deliti nagradni fond.

Učesnici turnira će biti rangirani na osnovu njihovog uspeha u 1 na 1 okršajima tokom dve nedelje, posle čega će 64 najboljih nastaviti takmičenje u finalu.

Kvalifikacione dve nedelje će biti od 8. do 22. decembra ove godine, dok će veliko finale biti 23. decembra u 18 časova.

Glavne nagrade je obezbedio Logitech G, među kojima su G610 Orion tastature, G633 Artemis Spectrum slušalice, G403 Prodigy miševi, kao i Logitech G majce i narukvice.

“Sa Logitech Global Offensive Showdown turnirom hoćemo da pomognemo srpskoj CS:GO sceni da raste i da pomognemo da svoju igru podignu na viši nivo”- stoji u izjavi Milutina Bojića iz Logitech Adria kancelarije, povodom ovog turnira.

Za prvu nedelju se možete potpuno besplatno prijaviti na ovoj stranici, dok se za drugu nedelju, takođe besplatno, možete prijaviti ovde.

Pogledajmo trejler za ovaj turnir:

Izvor: KlanRUR.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.