Audi predstavlja novi A7 Sportback 19. oktobra

Druga generacija najveće Audijeve kupe-limuzine imaće online premijeru u četvrtak.

Podeli

Pošto su se slegli utisci sa septembarskog auto-salona u Frankfurtu i brojnih premijera koje se održane u sajamskim halama ove nemačke metropole, uoči narednog velikog salona automobila koji će se održati u Los Anđelesu proizvođači kreću sa najavama sledeće serije noviteta na četiri točka.

Među njima je i Audi, koji je najavio online premijeru nove generacije jednog od svojih najprestižnijih modela - A7 Sportback. Prethodnik, koji je debitovao 2010, već je sedam godina u prodaji i uprkos restilizaciji iz 2014. počeo je da oseće znake starosti.

Predstojeća premijera najavljena je zatamnjenim “tizerom” na kome se vidi karakteristična silueta nove Audijeve kupe-limuzine.

Novi A7 Sportback je drugi model Audija (nakon limuzine A8) koji će preuzeti određene stilske elemente koncepta Prologue, a postavljen je na MLB Evo mehaničku platformu, koju deli sa više novih modela, uključujući Audi Q5 i Q7.

Očekuje se da će druga generacija modela A7 Sportback, nakon online premijere prvi put biti predstavljena uživo posetiocima auto-salona u Los Anđelesu koji svoje kapije otvara 1. decembra.

Prati B92 na Viberu

Vesti

"Kraj za benzince i dizelaše 2050."

Šef Toyote za istraživanje i razvoj naprednih tehnologija, Seigo Kuzumaki, izneo je procenu te kompanije da će polovinom 21. veka iz drumskog saobraćaja nestati motori sa unutrašnjim sagorevanjem.

Vesti ponedeljak 13.11. 15:54 Komentara: 33
strana 1 od 1284 idi na stranu