Nissan na sajmu u BG: GTR i srpska premijera nove Micre

Peta generacija modela Micra predstavljena je publici auto-salona u Beogradu. Na štandu Nissana u Hali 1 posetioci mogu da vide i legendarni sportski model GT-R, ali i druge automobila koje japanski proizvođač prodaje u Srbiji.

Podeli
Nissan Micra
Nissan Micra

Najnovija generacija Micre imala je premijeru na sajmu automobila u Parizu 2016, i donela je oštar zaokret kada je reč o dizajnu spoljašnjosti ovog vozila.

Automobil sada ima sportskiju, dinamičniju pojavu, pa će verovatno privući više mlađih kupaca nego što je to bio slučaj sa prethodnikom.

Nissan Micra
Nissan Micra

Proizvođač je Micru opremio najsavremenijim elektronskim sistemima pomoći vozaču, uključujući i automatsko kočenje u slučaju opasnosti, sa funkcijom za prepoznavanje pešaka.

Tu su i sistem za detekciju drugih vozila u mrtvom uglu, tehnologija za sprečavanje nenamernog napuštanja vozne trake, sistem za "čitanje" znakova, inteligentna duga svetla sa funkcijom protiv zaslepljivanja vozača koji dolaze u susret...

Nissan Micra
Nissan Micra

Multimedijalni sistem dolazi sa glasovnim komandama i sedmoinčnim ekranom osetljivim na dodir, a obezbeđen je pristup satelitskoj navigaciji, kao i povezivanje sa smartfon uređajima, dok se za ozvučenje pobrinuo Bose.

Nissan Micra
Nissan Micra

U ponudi su tri motora, trocilindarski 0.9 litarski turbo benzinac sa 89 ks i 1.5 litarski turbo dizelaš iste snage.

Pored njih, dostupan i atmosferski 1.0 benzinski motor koji isporučuje 72 ks.

Nissan GT-R
Nissan GT-R

Za ljubitelje brzih, sportskih automobila, Nissan je na ovogodišnjem sajmu izložio najnoviji GT-R.

Ovaj model nedavno smo vam predstavili na našem sajtu kroz impresije njegovog vlasnika, Igora Rakočevića, i izuzetne fotografije Đorđa Boškovića.

Nissan GT-R
Nissan GT-R

Nissan GT-R opremljen je 3.8 litarskim bi-turbo V6 motorom sa čak 565 konjskih snaga, dok je maksimalni obrtni moment 636 Nm.

Automobil od 0-100 km/h ubrzava za 2,7 s i u stanju je da razvije maksimalnih 315 km/h.

Više fotografija sa sajma automobila pogledajte u Galeriji.

Nissan GT-R
Nissan GT-R

.

Nissan GT-R
Nissan GT-R

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 35 idi na stranu