Vesti -

Nakon presude, oglasila se i Severina: Spomenula i bivšeg partnera

Nakon što je pevačica Severina Vučković pred zagrebačkim sudom proglašena krivom zbog vređanja socijalne radnice, za šta je dobila novčanu kaznu, oglasio se PR tim hrvatske muzičke zvezde.

Izvor: Dnevnik.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

“Severina nije vređala, nego je protestvovala zbog nezakonitog postupanja Centra i najavila da će ih prijaviti i obelodaniti njihovo nezakonito postupanje. Severina će se svakako žaliti na ovu odluku. Reč je o socijalnoj radnici iz Centra za socijalni rad kojoj je upravni nadzor utvrdio niz grešaka u postupanju, radi čega je i promenjen, te danas drugi centar vodi predmet. U konkretnom slučaju, bila je reč o razgovoru sa socijalnom radnicom nakon što je Severina obaveštena da će joj doći u nadzor proveriti uslove u kojima živi njena mama, premda joj je pre toga ista socijalna radnica tvrdila da će tu prijavu njene sestre zanemariti, jer su njenu majku videli u njenom domu i videli da je žena dobro i da se o njoj vodi briga."

Dalje je u saopštenju PR službe navedeno:

"Međutim, zbog pritiska bivšeg finansijski moćnog partnera, o čemu postoje pisani dokazi, Centar se ipak odlučio doći u prostore gde živi Severinina mama što je bilo ponižavajuće za 86-godišnjakinju o kojoj brine Severina. Nadzor je naravno utvrdio da Severina brine o majci, kao što i od rođenja radi na najbolji mogući način i o svom detetu. Uzgred, Severinina sestra uopšte nije pre toga videla njihovu majku godinama, a Severina pored brige o majci i detetu, vodi brigu i o sestrinoj kćeri od njene 19 godine”, naveli su u saopštenju.

Advokad Čedo Prodanović najavio je žalbu na presudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 122 idi na stranu