Vesti -

Trudnoj Rijani manijak upao u kuću, hteo da je zaprosi: Policija morala da interveniše

Policija je morala da interveniše u domu američke pevačice Rijane nakon što joj je na posed upao nepoznati čovek i pokušao da je zaprosi.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iz policije u Los Anđelesu rečeno je da su morali da uhapse čoveka koji je u četvrtak oko 12 i 30 ušao na posed R&B pevačice na Beverli Hilsu, prenose strani mediji.

Čovek je navodno doputovao s drugog kraja SAD, iz Južne Karoline, kako bi zaprosio Rijanu, ali, srećom, pevačica ima vrlo dobro osiguranje i policija je brzo intervenisala. Na imanje joj je upao odeven u crvenu trenerku s kapuljačom, a policija ga je odvela u lisicama.

Morali da ga puste

Međutim, kako nije stigao dalje od prilaza njene kuće, u policiji je bio samo ispitan i potom pušten. Za sada je, isto tako, nepoznato da li je Rijana, koja je usput rečeno trudna i čeka drugo dete s ASAP Rokijem, bila kod kuće i svedočila ovom uznemiravanju.

Spomenimo kako ovo nije prvi put da se Rijana susreće s uhodama. Čovek po imenu Eduardo Leon uhapšen je 2018. godine nakon što je provalio u dom Rijane i tamo čekao 12 sati da se pevačica pojavi. Srećom, tada Rijana uopšte nije bila u Los Anđelesu i njeni su asistenti nabasali na Leona koji se krio u kući.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 122 idi na stranu