Vesti -

Konačno progovorio glumac-"kanibal" Armi Hamer: "Sveštenik me je zlostavljao, tu je sve počelo"

Još 2021. godine, navodne sms poruke 36-godišnjeg glumca raznim ženama objavljene su na internetu, uključujući poruke u kojima je detaljno opisao svoje navodne kanibalističke fantazije i nastrane fetiše.

Izvor: blic žena/selena ribić
Podeli
Foto: EPA-EFE/WARREN TODA
Foto: EPA-EFE/WARREN TODA

Optužilo ga je i nekoliko žena za nasilno ponašanje. Prvi put za dve godine, Armi Hamer je seo za intervju za Er Mail gde je govorio o optužbama, otkrio da razmišlja o samoubistvu i rekao da je njegovo interesovanje za BDSM počelo nakon što je bio seksualno zlostavljan kao tinejdžer.

O zlostavljanju koje je doživeo kao tinejdžer

Armi kaže da je njegovo interesovanje za BDSM počelo nakon što ga je sveštenik (evanđelistički pastor) seksualno zlostavljao kada je imao 13 godina.

I pre skandala glumac je pratio sado-mazo profile, lajkovao fotke vezanih žena FOTO

"Ono što je to učinilo za mene je da je uveo seksualnost u moj život na način koji je bio potpuno van moje kontrole. Bio sam nemoćan u toj situaciji. Nisam mogao ništa u toj situaciji. seksualnost mi je predstavljena na zastrašujući način gde nisam imao kontrolu. Tada su moji interesi bili: želim da imam kontrolu nad situacijom, seksualno", istakao je on.

Armi je priznao da je "dinamika moći bila isključena" i priznao da je bio "milion odsto" emocionalno uvredljiv prema svojim partnerkama:

"Imao bih ove mlađe žene u srednjim dvadesetim, a ja sam u svojim 30-im. U to vreme sam bio uspešan glumac. Mogle su da budu srećne što su samo bile sa mnom i pristale bi na stvari za stvari za koje možda inače nekome ne bi rekle "da". To je neravnoteža moći u situaciji."

O razmišljanju o samoubistvu nakon optužbi

Armi je otkrio da je razmišljao o samoubistvu dok je život počeo da mu se raspliće.

"Ušao bih u okena i plivao koliko sam mogao, a onda se nadao da ću da se udavim, ili da me udaričamac, ili da me pojede ajkula", priseća se Armi života na Kajmanskim ostrvima.

"Onda sam shvatio da su moja deca još uvek na obali i da to ne mogu da uradim svojoj deci."

Armi deli dvoje dece – ćerku Harper (8) i sina Forda (6) sa bivšom suprugom Elizabet Čejmbers.

Iako negira bilo kakve krivične radnje, Armie priznaje da je imao "svoje bubice" i da je proveo dosta vremena radeći na sebi.

"Ovde sam da priznam svoje greške, da preuzmem odgovornost za činjenicu da sam bio kreten, da sam bio sebičan, da sam koristio ljude da se osećam bolje, a kada bih završio, nastavio sam dalje", rekao je Armi.

"Sada sam zdravija, srećnija i uravnoteženija osoba. Mogu da budem tu za svoju decu na način na koji nikada nisam bio... Zaista sam zahvalan za svoj život i moj oporavak i sve. Ne bih se vratio i poništio sve što mi se dogodilo."

O tome gde mu je sada život

Armi kaže da mu se život poboljšao nakon oporavka i da sada radi kao trezan saputnik zavisniku koji se oporavlja.

"Preseliću se kod njega i živeti sa njim, navesti ga na zdravu rutinu, uvesti ga u dobar raspored sastanaka [oporavka], odvesti ga u teretanu, kuvati mu zdravu hranu", rekao je Armi.

"Osećam se kao da se moj oporavak okrenuo od mene da budem onaj kome je potrebna pomoć da ostanem trezan, do toga da sam u stanju da pomognem drugima", poručuje Armi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 124 idi na stranu