Vesti -

Devojka sa OnlyFans-a otkrila bizarne zahteve: Prodala i pljuvačku, cena neverovatna FOTO/VIDEO

El Bruk, uspešan OnlyFans model, otkrila je najčudnije zahteve koje je primila, među kojima je i prodaja posudice s pljuvačkom za 200 funti, što je preko 200 evra.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli

Model, ujedno i neporažena bokerka, kaže da će se s vremenom povući sa spomenute platforme. Prošlog meseca nokautirala je Fejt Ordvej u prvoj rundi, i to na istom događaju gde se kasnije odvilala borba poznatih jutjubera KSI-a i Fejza Tempera.

U intervjuu za The Taboo Room, Brukova iskreno govorila je o nekim od najčudnijih zahtjeva koje je dobila otkad je na OnlyFansu.

"Jednom sam prodala posudicu s pljuvačkom za otprilike 200 funti" objasnila je i dodala da ne zna ko bi ili zašto bi neko uputio tako bizaran zahtev, ali shvatila je da je to sasvim normalno naspram snimka na kojoj je, primera radi, glumila da je siluje duh.

"Da, morala sam da snimim video za klijenta, morala sam da glumim da me silovao duh" priznala je i rekla da je bilo stvarno teško jer je morala upotrijebiti svu svoju maštu. Srećom, uspela je da svede čudne zahteve na minimum.

"Primam i dalje zahteve, ali više ne baš toliko često jer sam podigla cene. Postala sam pomalo lenja" priznala je. Takođe je potvrdila da na platformi zarađuje po 30.000 funti mjesečno.

"Prvih nekoliko meseci zarađivala sam sedam hiljada mjesečno" objasnila je i rekla da je za vreme studija smatrala OnlyFans zaradu "apsolutno smešnom" jer nikada tokom odrastanja nije imala puno novca.

"Nakon godinu dana sam lako zarađivala 30 hiljada mesečno, a od tada se to samo nastavilo da se povećava" dodala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 124 idi na stranu