Vesti -

Sin Pamele Anderson o njenom snimku seksa: "Da je potpisala samo jedan ugovor zaradila bi milione"

Poslednjih dana, pompa oko Pamele Anderson se ne smiruje. Kao najnoviji šok, usledila je izjava njenog sina, koji žali što njegova mama nije uradila sledeće...

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Naime, sin Pamele Anderson i Tomija Lija žali što njegova mama nije profitirala od poznatog snimka na kojem je prikazan seks njegovih roditelja.

"Voleo bih da je zaradila nešto novca", navodno je izjavio Brendon Tomas Li u Pamelinom dokumentarcu "Pamela: Ljubavna priča" koji će se prikazivati na Netfliksu.

"Zaradila bi milione dolara da je samo potpisala jedan ugovor", dodaje 26-godišnjak koji tvrdi da je umesto toga njegova majka sedela bez novca i gledala kako joj karijera nestaje. Napominje da je većinu svog života bila u dugovima, a Brendon je morao da se nosi sa zlim komentarima svojih vršnjaka dok je odrastao, pa je otkrio i kako se branio od toga.

"Kad sam bio dete, uvek sam mislio da svi znaju stvari o mojoj porodici i meni koje zapravo ne bi trebali da znaju. Svi su znali tu prljavu malu tajnu o mojoj porodici", kaže Brendon i dodaje da se u školi potukao kada je neko spomenuo njegovu mamu.

Njihov drugi sin, Dilan, takođe je govorio o snimku seksa roditelja, i tvrdi da je njegova mama odlučila da ne želi da zarađuje na tome, jer joj je porodica uvek bila na prvom mestu, prenosi Page Six.

Pamela, koja sada ima 55 godina, navodno u dokumentarcu objašnjava kako nikada ne bi "unovčila" snimak, čak ni za milijardu dolara. Podsetimo, tadašnja Plejbojeva manekenka i Li snimili su svoj odnos nedugo nakon venčanja 1995. godine. Snimak je tada iz njihova sefa ukrao radnik koji je renovirao njihov dom, a video je procureo bez njihova dopuštenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 124 idi na stranu