Vesti -

Britni Spirs se oglasila: "Nisam imala nervni slom" FOTO

Nakon što su njeni obožavaoci pre nekoliko dana pozvali policiju da provere šta se događa s pevačicom zbog njenog čudnog ponašanja Britni se vratila na Instagram i otkrila da nije imala nervni slom kako se nagađalo.

Izvor: vecernji.hr
Podeli
EPA/CHRISTIAN LILIENDAHL DENMARK OUT
EPA/CHRISTIAN LILIENDAHL DENMARK OUT

Pevačica Britni Spirs svojim, najblaže rečeno, čudnim ponašanjem proteklih meseci ponovno privlači pažnju. Nakon što su njeni obožavaoci pre nekoliko dana pozvali policiju da provere šta se događa s pevačicom, Britni se vratila na Instagram i otkrila da nije imala nervni slom kako se nagađalo.

"Svi misle da znaju sve o meni. Razmislite ponovo. Ne, nisam imala nervni slom. Takva sam kakva sam i nastavljam dalje sa svojim životom. Nikad se nisam osećala bolje. Ne, ja nisam ova ili ona devojka, ja sam River red i napokon se čuje i moj glas u svetu u kojem sam izgubila prava na 15 godina" poručila je pevačica. Otkrila je i da se trenutno oseća jako dobro.

"Osećam se znatno mlađe i puna sam strahopoštovanja. Nažalost, dosadna sam ko đavo i pijem vruću čokoladu uveče! Čekala sam skoro 15 godina da pijem alkohol da bih shvatila da ga mrzim! To me rastužuje" dodala je Britni, između ostalog, u podužoj objavi uz koju je objavila i fotografiju ružičaste ruže.

"Ukinula sam svoj Instagram profil i sada je ponovno aktivan jer ja to mogu" zaključila je Britni.

Nedugo nakon toga objavila je i video na kojem pozira u kratkoj kariranoj suknji i beloj košulji. Uz video je poručila da "čeka komplimente", no uprkos tome za ovu je objavu, baš kao i za onu prethodnu, isključila mogućnost komentarisanja.

Podsetimo, Britni je nedavno ponovno obrisala svoj profil na Instagramu, a pratioci su se toliko zabrinuli da su zamolili policiju da provere da li sve u redu. Iz policije su za TMZ rekli kako je pevačica ugasila profil u sredu pa su ih zvali obožavaoci koji su se plašili da je možda u opasnosti.

Policija je otišla do njene kuće i brzo ustanovila kako je sa Britni sve u redu, ali, s druge strane, nisu otkrili s kim su tačno razgovarali i ko im je to rekao. Pevačica se nakon toga oglasila na Tviteru.

"Kao što već verojatno svi znate, policija mi je došla kući na vrata jer je neko odlučio da se našali. Ja svoje fanove obožavam, ali ovaj put su preterali jer mi je narušena privatnost. U ovom periodu svog života želim samo da javnost i moji fanovi, koji toliko brinu o meni, poštuju moju privatnost" napisala je.

Inače, pevačica često briše te ponovno pokreće svoj profil na ovoj društvenoj mreži. U poslednje vreme promijenila je i ime. Tako je pre nekoliko dana na njenom profilu osvanulo da se zove River Red.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 131 idi na stranu