Vesti -

Skandalozno: Prisila Prisli poništava testament Lise Mari

Liaa Mari preminula je 12. januara ove godine, a pre smrti je navodno promenila testament iz kojeg je uklonila majku i bivšeg menadžera.

Izvor: 24sata.hr
Podeli
Foto: DFree/Shutterstock
Foto: DFree/Shutterstock

Elvisova udovica Prisila Prisli podnela je zahtev za poništenje testamenta svoje ćerke, Lise Mari, navodi Page Six.

Dokumente je podnela Vrhovnom sudu u Los Anđelesu, a u njima je osporila "autentičnost i valjanost" testamenta preminule kćeri. Lisa Mari je 2016. godine promenila testament i izbacila majku sa mesta naslednika.

Page Six dobio je na uvid dokumenta u kojima je Prisila zatražila utvrđivanje valjanosti testamenta, u kojem stoji da će u slučaju smrti Lise Mari, svu imovinu dobiti njena najstarija ćerka Rajli Kio i njen pokojni sin Bendžamin Kio.

Lisa je iz testamentan uklonila i svog bivšeg poslovnog menadžera, Barija Sigela. Kako tvrdi Prisila, ona i Sigel su bili prvi imenovani naslednici u testamentu iz 1993. godine. Ali, na kraju je Rajli ostala jedini naslednik, nakon što je njen brat tragično preminuo 2020. godine.

Prisila je u dokumentima takođe navela kako potpis na novom testamentu ne izgleda kao uobičajeni potpis Lise Mari, a tvrdi i kako je ime Lise Mari napisano pogrešno. Isto tako, navodno testament nikada nije bio overena kod javnog beležnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 131 idi na stranu