Vesti -

Selena Gomez uplašila fanove: Objavila snimak u kom je zdravstveni problem očigledan VIDEO

Pevačica Selena Gomez zabrinula je fanove nakon što je na TikToku objavila snimak – tutorijal za šminkanje.

Izvor: cdm.me
Podeli
Foto: Denis Makarenko/Shutterstock
Foto: Denis Makarenko/Shutterstock

Na snimku je primetno da joj se ruke tresu dok pokušava da se našminka, a pratioci su odmah reagovali i objavili nekoliko desetina komentara u kojima je pitaju šta se dešava sa njom.

Selena je, inače, kuburila sa mnogim zdravstvenim problemima u prošlosti, a jedan od njih je u vezi sa ovim problemom koji je postao evidentan.

Tako je objasnila svojim pratiocima da su podrhtavanja nuspojava korišćenja lekova za lupus.

Pritom, stigla je da se našali i kaže kako nije profesionalna šminkerka, pa sigurno od nje fanovi ne mogu očekivati "mirne ruke".

Njoj je lupus dijagnostikovan 2014. godine. Kasnije je morala da se podrvgne i transplantaciji bubrega, a na sve su se nadovezali problemi mentalne prirode, o čemu otvoreno govori.

"Inače, dobila sam većinu ovih proizvoda za džabe. Koristite bilo koji serum da skinete šminku pre umivanja. Takođe, koristite sunđer za predeo predeo očiju kad skidate šminku. Okej, završila sam, neću više da se pravim da znam o čemu pričam", rekla je u šali.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 131 idi na stranu